ABBA Gold

De magie van ABBA komt tot leven. ABBA viel in 1982 definitief uit elkaar maar veertig jaar na dato komt magie van de groep tot leven op 26 mei in het World Forum Theater in Den Haag en op 27 mei 2022 in het Concertgebouw in Amsterdam.  

OVER ABBA GOLD

ABBA Gold is een unieke show waarbij alle mega hits in de originele versies de revue passeren. Stil zitten is onmogelijk als de musici alle succesnummers van ABBA met verve vertolken. De voorstelling is een ware reis terug in de tijd. Alle kenmerkende ABBA elementen komen voorbij. Van plateauzolen tot spiegelbollen en duizenden glitters. Alle grote hits worden gespeeld. Denk aan wereldberoemd geworden nummers als The Winner Takes it All, Money Money Money, Super Trouper en Take a chance on Me. De muziek wordt ondersteund door kleurrijke special effects die de sfeer van de glamrock popcultuur in de jaren zeventig en tachtig illustreert.

Bezoekers van ABBA Gold worden meegezogen in de sfeer van de Zweedse groep zodra de eerste noten worden gespeeld. Ruim twee uur lang spelen de muzikanten de beste en meest iconische ABBA nummers aller tijden. Deze theatervoorstelling staat internationaal op eenzame hoogte en maakte de afgelopen jaren furore in heel Europa. Eindelijk is nu ook Nederland aan de beurt. Mis het niet!

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

In World Forum Theater & Concertgebouw beleef je gegarandeerd een magische avond met jouw gezelschap. Geïnteresseerd in een arrangement of extra’s? Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw uitje helemaal compleet te maken. Neem contact met ons op. We denken graag met je mee!

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!