André in Ahoy 2023

Op 25 november 2023 staat André Hazes na lange tijd weer in Rotterdam Ahoy met een gloednieuwe show. André kan niet wachten om weer op het grote podium van Ahoy te staan.

OVER ANDRÉ IN AHOY

Samen met zijn fantastische band neemt hij je mee zijn wereld in, waar niks te gek is en alles mag. André zal naast zijn bekende hits ook veel nieuw repertoire spelen.

André: “Dit wordt mijn negende keer Ahoy, deze zaal heeft een speciaal plekje in mijn hart. Na de afgelopen periode denk ik dat ik het komende concert zo anders ga beleven. Ik kan niet wachten om dit samen met mijn fans te gaan ervaren.”

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

In Rotterdam Ahoy beleef je door de vele mogelijkheden gegarandeerd een spetterende avond met jouw gezelschap. Rotterdam Ahoy biedt uitgebreide extra’s zoals borrelarrangementen of een smaakvol diner bereid door topchefs.

Groepen vanaf 40 personen krijgen een korting van 10% op de reguliere prijzen m.u.v. Golden Circle, VIP Deck en 2e ring. Benieuwd naar wat er in Ahoy allemaal mogelijk is? Lees hier verder!  

Meer informatie over de arrangementen?
Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!