Carmina Burana

Een bezoek aan een klassiek concert met uw familie, relaties en/of medewerkers is een bijzondere ervaring. Beleef een feestelijke en unieke avond op een mooie, sfeervolle locatie.

Eventim verzorgt de ticketverkoop voor Carmina Burana. Tijdens deze concerten staat dirigent Raymond Janssen samen met het International Symphony Orchestra uit het Oekraïense Lviv op het podium.

Indien u met 10 of meer personen een klassiek concert wilt bezoeken bieden wij de mogelijkheid aan om tickets te boeken met of zonder arrangement. De afdeling Groepen helpt u graag bij het regelen van een complete belevenis.

Carmina Burana

Carmina Burana

Dirigent Raymond Janssen tekent samen met het International Symphony Orchestra uit het Oekraïense Lviv en het nationale koor van Oekraïne ‘Dumka’ voor een grootse uitvoering van de ‘Carmina Burana’. In 2019, 2021 & 2022 trok deze concertreeks volle zalen en verbrak alle records. Niet voor niets behoort de Carmina Burana – mede dankzij het wereldberoemde ‘O Fortuna’ – tot de meest populaire muziekstukken ter wereld.

Meer dan 130 musici voerden het muzikale meesterwerk van componist Carl Orff uit en de publieke belangstelling was massaal. Wegens het grote succes en de populariteit van deze productie komt er in november 2023 nog één keer een tournee door Nederland. Laat deze kans om dit indrukwekkende muziekspektakel te beleven niet voorbij gaan!

Te zien bij diverse locaties in Nederland, bekijk de volledige speellijst hier. Groepen korting vanaf 10 personen. Bekijk onderaan de arrangementen.

Arrangementen

World Forum Theater
In het World Forum Theater bieden wij verschillende arrangementen aan. Laat ons jullie verwelkomen met een kopje koffie bij aankomst. Ook een ontvangst met pauze arrangement is mogelijk. Liever alleen genieten van een pauze arrangement, receptie of heerlijk diner? Laat je informeren over de mogelijkheden.

Martiniplaza
In Martiniplaza bieden wij verschillende arrangementen aan. Laat ons jullie verwelkomen met het ontvangstarrangement. Op zoek naar een ontvangst met pauze arrangement? Dit behoort ook tot één van de mogelijkheden. Liever alleen genieten van een pauze arrangement, een gezellige nazit of heerlijk (buffet)diner? Laat je informeren over de mogelijkheden.

Beatrixtheater
In het Beatrix Theater bieden wij verschillende arrangementen aan. Laat je warm verwelkomen tijdens het ontvangstarrangement en pauze arrangement of een heerlijk diner en gezellige nazit zijn ook mogelijk. Liever een combinatie van alle? Laat je informeren over de mogelijkheden.

Meer informatie over de arrangementen?
Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!