CAVALLUNA

CAVALLUNA, het jaarlijkse familiespektakel met de mooiste paardenrassen van Europa, komt na een gedwongen pauze door de pandemie terug naar Nederland! Op 12 & 13 maart 2022 wordt de terugkeer van CAVALLUNA gevierd in Rotterdam Ahoy met de show “Celebration!”.

OVER CAVALLUNA

In de voorstelling “Celebration!” zijn de populairste scènes uit de eerdere shows “Companions of Light”, “World of Fantasy” en “Legend of the Desert” opnieuw te bewonderen in een nieuw avontuur. Van magische vrijheidsdressuur en actievolle trick riding tot harmonieuze dressuur, luchtige komedie en adembenemende LED-acts.

Mens en dier werken in totale harmonie samen in schitterende scènes, adembenemende acrobatiek en sensationele choreografieën. Droom mee en geniet van de grootste hoogtepunten van de afgelopen jaren.

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

In Rotterdam Ahoy beleef je door de vele mogelijkheden gegarandeerd een spetterende avond met jouw gezelschap. Rotterdam Ahoy biedt laagdrempelige arrangementen waarbij voorafgaand aan het evenement consumptiemunten klaarliggen voor de gasten en een garderobeplek gereserveerd is. Ook uitgebreidere extra’s zoals borrelarrangementen of een smaakvol diner bereid door topchefs behoort tot de mogelijkheden. Groepen vanaf 25 personen krijgen een korting van 10 % op de reguliere prijzen. Lees hier verder!  

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepsboeking@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!