Christmas in Amsterdam

Na 10 succesvolle edities van Viva Classic Live in Venlo en zijn Kurhaus kerstconcerten geeft de internationaal befaamde bariton Sef Thissen op 18 december 2022 een groots kerstconcert, Christmas in Amsterdam, in de Ziggo Dome.

OVER Christmas in Amsterdam

Met een orkest, onder leiding van dirigent Maurice Luttikhuis, zal Sef Thissen zijn prachtige muziek aan jong en oud laten horen. Het concert staat geheel in het teken van Kerstmis, maar dan in de breedste zin van het woord. Dus van Bach tot Bing Crosby en van Mozart tot Mariah Carey.

Tijdens het concert treden diverse gastartiesten uit binnen- en buitenland op. Deze namen worden later bekend gemaakt.

Arrangementen en extra’s

Voorafgaand aan de avond uit kun je genieten van een heerlijk diner met de signatuur van een chef-kok of een uitgebreide borrel met de smakelijkste hapjes, in een uniek restaurant op loopafstand van de evenementenlocatie.

Voor groepen van 10 t/m 19 personen geldt 5% korting per ticket en vanaf 20 personen geldt een korting van 10% per ticket.

Beleef de Kerst in de Ziggo Dome met Sef Thissen. Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!