COME FROM AWAY

De musical Come From Away vertelt een hartverwarmend en waargebeurd verhaal over saamhorigheid in onzekere tijden. Tot juni 2022 te zien in verschillende theaters in Nederland.

OVER COME FROM AWAY

Toen op 11 september 2001 het Amerikaanse luchtruim werd gesloten na de aanslagen in New York, moesten 38 vliegtuigen noodgedwongen landen in het kleine Canadese stadje Gander. De plaatselijke bevolking sloeg meteen de handen ineen om de ruim 7.000 gestrande reizigers voor meerdere dagen op te vangen en te verzorgen. De moeilijke omstandigheden bleken hier het beste in de mensen naar boven te halen. Na het succes in Amerika en Engeland laat Come from away nu ook in Nederland zien hoe angst en wantrouwen plaats kunnen maken voor hoop, ontroering, humor en liefde.

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

Come From Away reist langs verschillende theaters en is daarom altijd te zien in een theater bij jou in de buurt. Er zijn vele mogelijkheden beschikbaar om deze avond uit compleet te maken. Ontvangst, een hapje en drankje in de pauze, of een volledig verzorgde avond met begeleiding door een gastvrouw of -heer.  

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!