DAGBOEK VAN EEN HERDERSHOND

Albert Verlinde Producties en Toneelgroep Maastricht presenteren vol trots de spektakelmusical Dagboek van een Herdershond in MECC Maastricht. Geniet van een sterrencast met onder meer Angela Schijf, William Spaaij, Nandi van Beurden en Joes Brauers. De spektakelmusical Dagboek van een Herdershond is tot en met 17 juli 2022 exclusief te zien in MECC Maastricht.

OVER DAGBOEK VAN EEN HERDERSHOND

In Dagboek van een Herdershond treedt de jonge kapelaan Erik Odekerke in 1914 toe tot een parochie in Geleen. Een klein landbouwdorp in Limburg dat geregeerd wordt door de notaris, de In Dagboek van een Herdershond treedt de jonge kapelaan Erik Odekerke in 1914 toe tot een gelovige gemeenschap in Geleen. Een klein landbouwdorp in Limburg dat geregeerd wordt door de notaris, de herenboer en de pastoor. Door de opkomst van steenkolenmijnen in Limburg komt het rijke Roomse leven steeds meer onder druk te staan. De onhandige, naïeve Erik probeert zich staande te houden in het katholieke dorp. Maar ondanks zijn goede bedoelingen jaagt hij veel mensen tegen zich in het harnas.

De legendarische televisie serie die van 1978 tot 1980 te zien was, wordt in een regie van Servé Hermans naar het theater gebracht. De creatives zijn o.a. André Breedland, Ad van Dijk en Martin Michel, bekend van o.m de musicals Ciske de Rat, Cyrano en Grease.

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

Interesse in een pauze-arrangement, daghap of driegangendiner? Vraag naar de inhoud van de arrangementen. Groepen vanaf 10 personen krijgen een korting van 10%. Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!