DAGBOEK VAN EEN HERDERSHOND

Albert Verlinde Producties en Toneelgroep Maastricht presenteren de spektakel musical Dagboek van een Herdershond. Een musical waarin de ziel van de Zuiderling tot leven komt. Van mei tot en met juni 2022 exclusief te zien in een speciaal gebouwd pop-up theater in het MECC Maastricht.

OVER DAGBOEK VAN EEN HERDERSHOND

In Dagboek van een Herdershond treedt de jonge kapelaan Erik Odekerke in 1914 toe tot een parochie in Geleen. Een klein landbouwdorp in Limburg dat geregeerd wordt door de notaris, de herenboer en de pastoor. Tegen de opkomst van steenkolenmijnen in Limburg komt het rijke Roomse leven steeds meer onder druk te staan. De onhandige, naïeve kapelaan Odekerke probeert zich staande te houden in het katholieke dorp. Dagboek van een Herdershond appelleert aan een gevoel van nostalgie en neemt het publiek mee terug in de tijd.

De legendarische televisie serie die van 1978 tot 1980 te zien was, wordt in een regie van Servé Hermans naar het theater gebracht. De creatives zijn o.a. André Breedland, Ad van Dijk en Martin Michel, bekend van o.m de musicals Ciske de Rat, Cyrano en Grease.

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

Uiteraard kun je bij Eventim terecht voor losse tickets, maar mocht je meer willen, dan regelen we jullie bezoek tot in de puntjes. Groepen vanaf 10 personen krijgen een korting van 10%. Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepsboeking@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!