De Avond van je Leven

De concerten van André Hazes in Rotterdam Ahoy zijn een doorslaand succes. In 2021 staat hij voor het vierde jaar op rij op deze magische plek, met een gloednieuw concert: De Avond van je Leven. Beleef samen met vrienden, familie, collega’s op 15 en 16 oktober een fantastische avond. 

OVER DE AVOND VAN JE LEVEN

Voor André is zijn concertreeks in Rotterdam Ahoy een moment waar hij elk jaar weer enorm naar uitkijkt. Hij zegt hierover: “Ahoy heeft een speciaal plekje in mijn hart, deze concerten zijn het hoogtepunt van mijn jaar, de avonden van mijn leven!”

Samen met De André Hazes Band en het fantastische team eromheen is de zanger heel het jaar bezig met de voorbereidingen van dit grootse spektakel. “Ik wil er echt een feest van maken voor mijn fans en ook hen de avond van hun leven bezorgen. Dat we nu weer terugkomen en dan alweer onze 11e show in Ahoy spelen, is ongelofelijk. Het wordt een traditie en dat vind ik echt helemaal te gek!” aldus de zanger.  

De Avond van je Leven

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

In Rotterdam Ahoy beleef je met jouw gezelschap door de vele mogelijkheden gegarandeerd een spetterende avond. Rotterdam Ahoy biedt verschillende arrangementen aan waarbij je wordt ontvangen – en het gehele arrangement begeleid – door een persoonlijke host(ess), krijg je toegang via de speciale VIP entree en kun je vanaf de beste eersterangs zitplaatsen genieten van de show. 

Zo kun je kiezen uit een borrelarrangement waar je kunt genieten van hapjes en drankjes voor aanvang van de show en toegang krijgt tot ‘De Afterparty Van Je Leven’. Dit alles kun je ook nog eens uitbreiden met een exclusief driegangendiner. Lees hier verder!

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepsboeking@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!