De Verleiders

In 2014 verrasten De Verleiders vriend en vijand met een ongekend scherpe aanval op het geldstelsel en de banken. Het resultaat was: verbijsterde bezoekers, uitverkochte zalen, burgerinitiatief ‘Ons geld’, een plenaire bespreking in de Tweede Kamer en een drie jaar durend onderzoek door de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid dat uitmondde in een lijvig rapport genaamd ‘Geld en schuld’.

Is er sindsdien iets veranderd? Jazeker en het is alleen maar erger geworden. Alles wordt duurder en duurder. Wonen is niet meer van één inkomen te betalen, energie is onbetaalbaar en spaargeld verdampt. Door de bank genomen: tien jaar later geeft een kritische blik op deze verbijsterende ontwikkelingen in een absurde rollercoaster aan scènes, feiten, analyses, grafieken en mini-colleges. Je lacht je gek.

Arrangementen zijn afhankelijk van de locatie.

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!