DIANA & ZONEN

Diana & Zonen, een koninklijke musical over een moeder die vecht voor het geluk van haar kinderen. Rivaliteit, schuld en romantiek, nergens zo meeslepend verteld als live in het theater. Vanaf augustus 2021 te zien in verschillende theaters in Nederland. 

OVER DIANA & ZONEN

De koninklijke musical Diana & Zonen vertelt het meeslepende verhaal over Prinses Diana, die behalve prinses vooral moeder was, vechtend voor het geluk van haar zonen. De gloednieuwe musical schakelt heen en weer tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge Lady Di en Prins Charles en de op social media overal gevolgde romance tussen Prins Harry en Meghan Markle. Met welke uitdagingen krijgen William en Harry te maken? Wat kregen de zonen van hun moeder mee? 

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

Diana & Zonen reist langs verschillende theaters en is daarom altijd te zien in een theater bij jou in de buurt. Er zijn vele mogelijkheden beschikbaar om deze avond uit compleet te maken. Ontvangst, een hapje en drankje in de pauze, of een volledig verzorgde avond met begeleiding door een gastvrouw of -heer.  

En waarom deze Koninklijke musical niet combineren met een sfeervol High Tea- of High Wine Arrangement? Neem contact met ons op om jouw wensen en de mogelijkheden bij de diverse locaties te bespreken. 

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepsboeking@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!