Dinnershow Grandeur

Dinnershow Grandeur komt terug! Geniet van een heerlijk viergangen diner tijdens een wervelende show met topentertainment. Van september 2022 t/m maart 2023 in de befaamde Studio 21 op het Media Park in Hilversum. Beleef, proef en geniet!

OVER Dinnershow Grandeur

Een show vol glamour en glitter in een hedendaags, geavanceerd technisch decor met als gastsolisten The Soul Sisters. Pop, Rock & Roll, klassiek met een knipoog, Motown, alles komt voorbij in deze 5 kwartier durende show met honderden schitterende kostuums.

Een rollercoaster waaraan behalve door The Soul Sisters wordt medegewerkt door de van televisie bekende Bryan B, de hoofdrolspeelster van Anastasia Tessa Sunniva, Patricia van Haastrecht (TVOH), Janneke Elisabeth, Suzette, Roy v.d. Akker, Richy Brown, Ger Savelkoul, Sjoerd Arends, 20 dansers en orkest.

Een visuele en muzikale topbelevenis voor jong en oud.

Dinnershow Grandeur

PROGRAMMA

18.15 uur – zaal geopend
18.20 uur – welkomstdrankje/proeverij hapjes
19.00 uur – start/introductie
19.15 uur – tussengerecht + deel 1 show
20.25 uur – hoofdgerecht
21:15 uur – hoofdshow
22.35 uur – dessert
22:55 uur – afterparty
23.40 uur – pianist/entertainer
00.00 uur – einde

GRANDEUR PACKAGE

Beleef, proef en geniet van dinnershow Grandeur in de befaamde Studio 21 locatie op het Media Park in Hilversum. 

La grande bienvenue, start van de avond met een feestelijk drankje en een proeverij van 6 verschillende hapjes. Plaats aan een gemeenschappelijke- of privétafel, gecreëerd rondom het podium. Alles afhankelijk van de door u bestelde rang. 

U zit t/m 7 personen aan een gemeenschappelijke tafel en vanaf 8 personen aan een privétafel. VIP’s hebben altijd een privétafel. 

  • Culinair 4-gangen diner inclusief proeverij
  • Selectie van wijnen en favoriete drankjes voor, tijdens en na afloop van de show (alles op basis van Binnenlands gedistilleerd)
  • Wervelende show tussen de geserveerde gerechten en topentertainment tijdens het diner
  • Spectaculaire after party met Grande Finale

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!