Dinnershow Grandeur

Dinnershow Grandeur komt terug! Geniet van een heerlijk viergangen diner tijdens een wervelende show met topentertainment. Vanaf vrijdag 6 oktober t/m zaterdag 20 jan 2024 in de befaamde Studio 21 op het Media Park in Hilversum. Beleef, proef en geniet!

Bel vandaag nog met Eventim groepen en verzeker u van een plek aan tafel: 088-011 2661

OVER Dinnershow Grandeur

Een show vol glamour en glitter in een hedendaags, geavanceerd technisch decor met als gastsolisten The Soul Sisters. Pop, Rock & Roll, klassiek met een knipoog, Motown, alles komt voorbij in deze 5 kwartier durende show met honderden schitterende kostuums.

Geniet van een wervelende show met topartiesten (o.a. de Soul Sisters, Bryan B., Tessa Sunniva, Patricia van Haastrecht, Ger Savelkoul, Richy Brown, Roy van den Akker, Janneke Elisabeth, Suzette van Oss), begeleid door het Grandeur live orkest. Met 400 kostuums en 20 dansers in choreografie van Marc Forno is de glamoureuze all-inclusive ervaring voor jong én oud compleet!

PROGRAMMA

18.15 uur – Grandeurzaal geopend
Welkomstdrankje met proeverij van 4 verschillende hapjes & live muziek door pianist/entertainer Ger Savelkoul of Sjoerd Arends.
19.05 uur – Grootse introductie
M.m.v. orkest, dansers en deel solisten.
19.20 uur – Tussengerecht & live entertainment
Live muzikale omlijsting, enkele malen onderbroken door entertainment tussen de tafels.
20.00 uur – SHOW LEGENDS (40 min)
Ode aan celebrities uit het heden en verleden zoals Amy Winehouse, Edith Piaf, Marlene Dietrich, Marilyn Monroe, Ramses Shaffy, de Rolling Stones, Prince. Alles muzikaal ondersteund door het orkest, 20 dansers en talrijke vocalisten.
20:40 uur – Hoofdgerecht & live entertainment
Live muzikale omlijsting, enkele malen onderbroken door entertainment tussen de tafels.
21.30 uur – HOOFDSHOW GRANDEUR (75 min)
Een show vol glamour en glitter in een hedendaags, geavanceerd technisch decor met als gastsolisten. The Soul Sisters. Pop, Rock & Roll, klassiek met een knipoog, Motown, alles komt voorbij in deze 75 minuten durende show met honderden schitterende kostuums. Een rollercoaster waaraan behalve door The Soul Sisters wordt medegewerkt 10 bijzondere vocalisten, 2 top varieté artiesten, 20 dansers en orkest. Een visuele en muzikale topbelevenis voor jong en oud.
22:45 uur – Dessert & live entertainment
Live muzikale omlijsting.
23.00 uur – AFTER PARTY
En nog is het niet voorbij. Inmiddels bent u vanaf 18.15 uur vrijwel constant beziggehouden met heerlijke gerechten en absoluut topentertainment. Desgewenst bent u nu zelf aan de beurt tijdens de geweldige after party waaraan wordt meegewerkt door alle artiesten die eerder op de avond hebben opgetreden. Een bijna uur durend uitbundig slotfeest dat de apotheose vormt van een uniek avondje uit voor jong en oud.ale omlijsting.
00.00 uur – Einde avond

Dinnershow Grandeur

GRANDEUR PACKAGE

Beleef, proef en geniet van dinnershow Grandeur in de befaamde Studio 21 locatie op het Media Park in Hilversum. 

De gasten op de 1e, 2e en 3e rang worden geplaceerd aan gemeenschappelijke zorgvuldig gedekte tafels met andere gasten en vanaf 8 personen aan een privétafel. VIP’s & ROYAL VIP’s altijd privétafel.

  • Culinair 4-gangen diner inclusief proeverij
  • Selectie van wijnen en favoriete drankjes voor, tijdens en na afloop van de show (alles op basis van Binnenlands gedistilleerd)
  • Wervelende show tussen de geserveerde gerechten en topentertainment tijdens het diner
  • Spectaculaire after party met Grande Finale
Dinnershow Grandeur groepen

Extra’s

SPOTLICHTMOMENT – Aandacht voor de jubilaris, jarige en/of bijzonder (menselijke) prestatie of huwelijksaanzoek? Tijdens het spotlightmoment. Wilt u echt verrassen? Maak dan gebruik van het zogenaamde spotlightmoment waarin onze presentator één van uw gasten in het denkbeeldige zonnetje zet en een mooi boeket bloemen overhandigt. Het is ook een onvergetelijke plek om uw geliefde ten huwelijk te vragen.

PRIVÉ VOORONTVANGST (17.15 uur – 18.15 uur) Vanaf 20 personen ontvangen wij u en uw gasten in een deel van de riante foyer (tot 250 personen), de vide (tot 150 personen) of de afgescheiden loungebar (maximaal 30 personen).

Grandeur voorontvangst: Inclusief dranken (Hollands assortiment), tafelgarnituren en 2 hapjes per persoon (1 x warm borrelgarnituur en 1 x koud borrelgarnituur)

Luxe voorontvangst: Inclusief 1 glas champagne, dranken (Hollands assortiment), tafelgarnituren en 4 hapjes per persoon (oester Fines de Claires, Italiaanse tramezinibroodlolly, bitterbal en Hollandse garnalen met hofmeester-crème).

Meer informatie over de arrangementen?
Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!