Evenementen April 2024

Adele Project – The Las Vegas Wereldshow

1 april – AFAS Circustheater Scheveningen

De ´Nederlandse Adele´, Jolanda Knecht, is niet alleen dé Adele ´look-a-like´, haar stem is nagenoeg een kopie van Adele’s stem én ze heeft ook nog eens dezelfde ontwapende humor. Een show met een duidelijk rode draad, ontroerende anekdotes, een flinke dosis zelfspot en natuurlijk de adembenemende muziek van Adele. Lees verder.

De Bevers Dichtbij!

1 april – AFAS Circustheater Scheveningen

105e Sterren aan Zee concert: Feestelijk slotconcert De Bevers Dichtbij in Scheveningen! Lees verder.

100% COCO New York de Musical

T/m 20 april – Diverse locaties

COCO komt terug naar het theater. De succesvolle reeks boeken en films van Niki Smit krijgt een vervolg met een compleet nieuwe musical, 100% COCO New York. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Peter Pan de Musical

7 en 21 april, Diverse locaties

Peter Pan en Wendy nemen je mee naar Nimmerland in Peter Pan de musical. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Requiem & Krönungsmesse – Mozart 2024

13 april t/m 26 mei – Diverse locaties

Beleef Mozarts Requiem en Krönungsmesse met The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands. Het concert wordt geopend met Mozarts feestelijke motet voor sopraan solo: Exsultate Jubilate! Lees verder.

Vier Jaargetijden – Vivaldi 2024

Januari t/m 26 mei – Diverse locaties

Vivaldi’s meesterwerk! The Bach Orchestra of the Netherlands voert Vivaldi’s beroemde Vier Jaargetijden uit met als solist de Spaanse vioolvirtuoos Enrique Gómez-Cabrero Fernández. Lees verder.

Disney Winnie de Pooh

Diverse locaties

Winnie de Pooh en zijn vriendjes zijn klaar voor een avontuur in hun eigen musical. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

De man van La Mancha

Diverse locaties

Met Huub van der Lubbe als Don Quichot. Deze musical is de hele maand april in diverse locaties in Nederland te zien. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Augustus: Oklahoma

T/m 14 april – Diverse locaties

Familie kies je niet, die krijg je. Deze voorstelling is t/m 14 april in diverse locaties in Nederland te zien. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!