Evenementen December 2023

Ice Cube, The Game, Boyz In De Hood, D12

3 december – Ziggo Dome, Amsterdam

Raplegendes maken zich klaar voor een onvergetelijke show in Amsterdam. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Augustus: Oklahoma

Vanaf 6 december – Diverse locaties

Familie kies je niet, die krijg je. Deze voorstelling is vanaf 6 december te zien in diverse locaties in Nederland. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Dinnershow Grandeur

9 en 16 december – Studio 21, Hilversum

Fantastische avondvullende show met 4-gangendiner.
Let op: speciale kerst editie op maandag 25 december 2023 Lees verder.

’n Kerstavond met Frans Bauer & Sieneke

11 december – AFAS Circustheater Scheveningen

‘n Avond ‘rond kerst’ met jou, en Frans & Sieneke is een groots concert rond kerst en worden begeleid door de bekende Holland Showband.  Lees verder.

John Williams VS Hans Zimmer

12 december – MECC, Maastricht

Een uitzonderlijk concert, gedirigeerd door de Londense maestro Anthony Inglis. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Alain Clark in Concert ft. Father & Friends

17 december – AFAS Live, Amsterdam

Alain Clark viert jubileum met ‘father & friends’ in AFAS Live. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Pride & Prejudice de Musical

27 en 28 december – Stadstheater De Kom, Nieuwegein

Na het boek, de film en de geroemde BBC-serie is Pride & Prejudice voor het eerst als musical te zien. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Piaf de musical

T/m 24 februari – Diverse locaties

De Nederlandse musical over Edith Piaf. Aan de hand van hun verhalen en de onvergetelijke muziek van Edith Piaf herbeleefd de legende verschillende belangrijke momenten in haar leven. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

The African Mamas – The Soul of Christmas

23 december – World Forum Theater, Den Haag

The African Mamas brengen de soulmuziek terug naar het Afrikaanse continent in een sfeervol kerstprogramma met muziek van Nina Simone, Aretha Franklin, Billy Holiday en tal van andere diva’s en grootheden uit de beginjaren van de soul. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Disney 100 in Concert

28 december – Ziggo Dome, Amsterdam

Op donderdag 28 december komen dé Disney klassiekers tot leven in Amsterdam. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Holiday On Ice – A NEW DAY

Diverse locaties

Holiday on Ice komt terug met een spectaculaire jubileumvoorstelling! Lees verder.

Great Christmas Circus

T/m 7 Januari – Beverwijk

De absolute wereldtop op circusgebied reist exclusief voor deze familieshow af naar Nederland. In de piste ziet het publiek onder meer sensatie in de lucht, handstandacrobaten en comedy voor het hele gezin. Mis het niet!. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Kerstcircus Enschede

T/m 7 Januari – Volkspark Enschede

Het circus met de beste internationale artiesten én ’s werelds snelste illusionist; Hans Klok! Koop nu je tickets! Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Kerstcircus Haarlem

T/m 7 Januari – Burgemeester Reinaldapark, Haarlem

Met ruim 100.000 liter water per show in de piste is dit circus uniek… Koop nu je tickets! Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Kerstcircus Oss

Het circus met Nederlands bekendste clown en de enige ‘levende kanonskogel’ in Europa… Koop nu je tickets!

Noord-Hollands Wintercircus

T/m 7 Januari – Strand van Luna, Heerhugowaard

Nog meer spektakel, nog meer sensatie! Koop nu je tickets voor het Noord-Hollands Wintercircus! Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Wintercircus Pallasso – ’s-Hertogenbosch

T/m 1 Januari – Den Bosch

Wintercircus Pallasso het allerleukste en sfeervolste kerst en winter event van het jaar strijkt vanaf 15 December 2023 t/m 1 januari 2024 neer voor een serie bruisende theater voorstellingen vol beleving op P2 bij het Sportiom exclusief in ’s-Hertogenbosch: The Magical Winter Edition! Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Disney Winnie de Pooh

Diverse locaties

Winnie de Pooh en zijn vriendjes zijn klaar voor een avontuur in hun eigen musical. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

De Tocht

Friso Theater, Leeuwarden

Samen maakt alles sterker. Deze nieuwe musical over de Elfstedentocht is de hele maand december te zien in Friso Theater in Leeuwarden. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Pretty Woman

Beatrix Theater Utrecht, Utrecht

Word weer verliefd op Pretty Woman. Deze musical is de hele maand december te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Lees verder.

Mamma Mia!

Diverse locaties

De muziek van ABBA is weer net zo populair als in eerdere hoogtijdagen, dus tijd voor een gloednieuwe versie van de internationale ABBA-musicalsensatie! De hele maand december in diverse locaties in Nederland te zien. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

De man van La Mancha

Diverse locaties

Met Huub van der Lubbe als Don Quichot. Deze musical is de hele maand december in diverse locaties in Nederland te zien. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Classical Christmas Concert 2023

December – Diverse locaties

Beleef het ultieme kerstconcert met klassiekers van wereldberoemde componisten. In de hoofdrol Pianist Jan Vayne en het beroemde Bach Choir & Orchestra of the Netherlands. Lees verder.

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!