Evenementen Januari 2024

Titus en Fien Winterrevue

2 januari – Beatrix Theater Utrecht – Utrecht

In 2024 komen jouw groene vrienden nog één keer terug met een gloednieuwe show, de Titus & Fien Winterrevue De Finale. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Holiday On Ice – A NEW DAY

5 t/m 7 januari – Maastricht

Holiday on Ice komt terug met een spectaculaire jubileumvoorstelling! Lees verder.

Great Christmas Circus

T/m 7 Januari – Beverwijk

De absolute wereldtop op circusgebied reist exclusief voor deze familieshow af naar Nederland. In de piste ziet het publiek onder meer sensatie in de lucht, handstandacrobaten en comedy voor het hele gezin. Mis het niet!. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Holiday on Ice komt terug met een spectaculaire jubileumvoorstelling! Lees verder.

Kerstcircus Enschede

T/m 7 Januari – Volkspark Enschede

Het circus met de beste internationale artiesten én ’s werelds snelste illusionist; Hans Klok! Koop nu je tickets! Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Kerstcircus Haarlem

T/m 7 Januari – Burgemeester Reinaldapark, Haarlem

Met ruim 100.000 liter water per show in de piste is dit circus uniek… Koop nu je tickets! Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Kerstcircus Oss

Het circus met Nederlands bekendste clown en de enige ‘levende kanonskogel’ in Europa… Koop nu je tickets!

Noord-Hollands Wintercircus

T/m 7 Januari – Strand van Luna, Heerhugowaard

Nog meer spektakel, nog meer sensatie! Koop nu je tickets voor het Noord-Hollands Wintercircus! Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Wintercircus Pallasso – ’s-Hertogenbosch

T/m 1 Januari – Den Bosch

Wintercircus Pallasso het allerleukste en sfeervolste kerst en winter event van het jaar strijkt vanaf 15 December 2023 t/m 1 januari 2024 neer voor een serie bruisende theater voorstellingen vol beleving op P2 bij het Sportiom exclusief in ’s-Hertogenbosch: The Magical Winter Edition! Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Pride & Prejudice de Musical

5 en 31 januari – Diverse locaties

Na het boek, de film en de geroemde BBC-serie is Pride & Prejudice voor het eerst als musical te zien. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

The Very Best of Elvis, na 50 jaar opnieuw de Aloha Show

8 januari – AFAS Circustheater Scheveningen

Voor 1 dag zal het theater omgetoverd worden tot ELVIS THEATER met o.a. Caddilacs rond het theater en in het theater verschillende unieke Jukeboxen en buiten aan het theater zal een mega groot LED scherm hangen waar levende beelden van Elvis te zien zijn wat het tot een ultieme Elvis belevenis zal maken.  Lees verder.

Vier Jaargetijden – Vivaldi 2024

Januari t/m 26 mei – Diverse locaties

Vivaldi’s meesterwerk! The Bach Orchestra of the Netherlands voert Vivaldi’s beroemde Vier Jaargetijden uit met als solist de Spaanse vioolvirtuoos Enrique Gómez-Cabrero Fernández. Lees verder.

Piaf de musical

T/m 24 februari – Diverse locaties

De Nederlandse musical over Edith Piaf. Aan de hand van hun verhalen en de onvergetelijke muziek van Edith Piaf herbeleefd de legende verschillende belangrijke momenten in haar leven. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

The Very Best of Elvis, na 50 jaar opnieuw de Aloha Show

8 januari – AFAS Circustheater Scheveningen, Scheveningen

Voor 1 dag zal het theater omgetoverd worden tot ELVIS THEATER met o.a. een Cadillac rond het theater en in het theater verschillende unieke Jukeboxen. Lees verder.

Dinnershow Grandeur

20 januari – Studio 21, Hilversum

Fantastische avondvullende show met 4-gangendiner. Lees verder.

Peter Pan de Musical

21 januari, Theater Zuidplein, Rotterdam

Peter Pan en Wendy nemen je mee naar Nimmerland in Peter Pan de musical. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Disney Winnie de Pooh

Diverse locaties

Winnie de Pooh en zijn vriendjes zijn klaar voor een avontuur in hun eigen musical. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

De Tocht

Friso Theater, Leeuwarden

Samen maakt alles sterker. Deze nieuwe musical over de Elfstedentocht is de hele maand januari te zien in Friso Theater in Leeuwarden. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Mamma Mia!

Diverse locaties

De muziek van ABBA is weer net zo populair als in eerdere hoogtijdagen, dus tijd voor een gloednieuwe versie van de internationale ABBA-musicalsensatie! De hele maand januari in diverse locaties in Nederland te zien. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

De man van La Mancha

Diverse locaties

Met Huub van der Lubbe als Don Quichot. Deze musical is de hele maand januari in diverse locaties in Nederland te zien. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Augustus: Oklahoma

Diverse locaties

Familie kies je niet, die krijg je. Deze voorstelling is de hele maand januari te zien in diverse locaties in Nederland. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

De Notenkraker

Diverse theaters

Het magische verhaal over Clara en haar notenkraker. Deze voorstelling heeft de hele maand diverse speeldata. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!