Evenementen Juni 2023

Les Misérables

Diverse theaters

Deze musical heeft de hele maand diverse voorstellingen in Nederland. Lees verder.

Disney’s Aida

AFAS Circustheater, Scheveningen

Deze musical heeft vanaf 12 april diverse voorstellingen. Keuze uit (een combinatie van) borrel-, lunch-, diner- en high tea-arrangementen. Lees verder.

Grease

Diverse theaters

Deze musical heeft vanaf 6 april diverse voorstellingen. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Rotterdam Drag Show

2 & 3 juni – Schiecentrale, Rotterdam

The Rotterdam Drag Show is terug met een geheel nieuwe show genaamd Chéri Chéri! Lees verder.

CAVALLUNA – Secret of Eternity

10 & 11 juni 2023 – Rotterdam Ahoy

Na CAVALLUNA – World of Fantasy en CAVALLUNA – Legend of the Desert volgt nu de nieuwe show, CAVALLUNA- Secret of Eternity. Lees verder.

FIH Pro League

7 juni t/m 28 juni – Diverse locaties

Elke wedstrijd wordt een echt Oranje Hockey-feest. Dat mag je als fan van Oranje niet missen! Ben je er ook bij? Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Libéma Open 2023

10 juni t/m 18 juni – Autotron Den Bosch

Ruik het gras en voel de spanning! Het internationale ATP/WTA-toernooi op de grasbanen van Autotron ’s-Hertogenbosch. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Mozarts Zauberflöte

Diverse locaties

Een opwindende en actuele bewerking van Mozarts wereldberoemde opera Die Zauberflöte. Het belooft een sprankelende, theatrale en muzikale ervaring te worden, uitgevoerd met live koor en orkest.

The Bodyguard

Beatrix Theater, Utrecht

Wanna dance with somebody? Dan hebben we lekker nieuws voor je: The Bodyguard keert voor slechts vijf maanden terug. Krijg je toch nog de kans om deze theatersensatie te beleven, die eerder al 850.000 bezoekers trok. Lees verder.

De Verleiders

Diverse theaters

Door de bank genomen: 10 jaar later geeft een kritische blik op verbijsterende ontwikkelingen in een twee uur durende rollercoaster aan feiten, analyses, grafieken en mini-colleges. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

PAW Patrol Live! – De Grote Race

Diverse theaters

Vanaf 17 juni door heel Nederland te zien. Klaar voor actie?! Na het grote succes van de PAW Patrol liveshow in 2022 komt de grootste internationale theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live – De Grote Race’ deze zomer exclusief terug naar Nederland en België! Neem contact op voor meer informatie over groepen.

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!