Evenementen Maart 2024

Matthäus Passion – J.S. Bach 2024

T/m 1 april – Diverse locaties

De Matthäus Passion geldt in Nederland als de favoriete compositie in de passietijd en is verankerd in onze cultuur. The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands is als geen ander in staat de symboliek, emotie en troost over te brengen aan u als luisteraar.. Lees verder.

AIDA, het operaspektakel

2 maart – AHOY, Rotterdam

Na ruim 20 jaar wordt de traditie van grootschalige operaproducties nieuw leven ingeblazen met een grootse productie van Giuseppe Verdi’s AIDA, de meest geliefde opera allertijden. Na de wereldpremière in Hamburg, gaat deze nieuwe productie op tournee door Europa en is op zaterdag 2 maart 2024 in Rotterdam AHOY te zien. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Peter Pan de Musical

3 maart – Parktheater Eindhoven, Eindhoven

Peter Pan en Wendy nemen je mee naar Nimmerland in Peter Pan de musical. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Holland Zingt Hazes

8 en 9 maart, Ziggo Dome – Amsterdam

Al meer dan 10 jaar een ode aan het leven van André Hazes! Neem contact op voor meer informatie over groepen.

The World of Hans Zimmer

19 maart, Ziggo Dome – Amsterdam

Voor The World of Hans Zimmer – A New Dimension heeft de iconische componist een nieuw en verrassend muzikaal programma samengesteld. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

CAVALLUNA – Land of a Thousand Dreams

23 en 24 maart, Rotterdam Ahoy – Rotterdam

Beleef spectaculaire paardrijkunsten, indrukwekkende danschoreografieën en ongelooflijke effecten. Lees verder.

Het Zwanenmeer – Ballet en Orkest

23 en 24 maart – World Forum Theater, Den Haag

Herontdek in 2024 de romantiek van een prins en een zwanenprinses in een gloednieuwe show, met zoals elk jaar een andere productie. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Pride & Prejudice de Musical

T/m 10 maart – Diverse locaties

Na het boek, de film en de geroemde BBC-serie is Pride & Prejudice voor het eerst als musical te zien. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

100% COCO New York de Musical

T/m 20 april – Diverse locaties

COCO komt terug naar het theater. De succesvolle reeks boeken en films van Niki Smit krijgt een vervolg met een compleet nieuwe musical, 100% COCO New York. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Disney Winnie de Pooh

Diverse locaties

Winnie de Pooh en zijn vriendjes zijn klaar voor een avontuur in hun eigen musical. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Mamma Mia!

Diverse locaties

De muziek van ABBA is weer net zo populair als in eerdere hoogtijdagen, dus tijd voor een gloednieuwe versie van de internationale ABBA-musicalsensatie! De hele maand maart in diverse locaties in Nederland te zien. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

De man van La Mancha

Diverse locaties

Met Huub van der Lubbe als Don Quichot. Deze musical is de hele maand maart in diverse locaties in Nederland te zien. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Augustus: Oklahoma

Diverse locaties

Familie kies je niet, die krijg je. Deze voorstelling is de hele maand maart in diverse locaties in Nederland te zien. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!