Evenementen Mei 2024

Requiem & Krönungsmesse – Mozart 2024

13 april t/m 26 mei – Diverse locaties

Beleef Mozarts Requiem en Krönungsmesse met The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands. Het concert wordt geopend met Mozarts feestelijke motet voor sopraan solo: Exsultate Jubilate! Lees verder.

Vier Jaargetijden – Vivaldi 2024

Januari t/m 26 mei – Diverse locaties

Vivaldi’s meesterwerk! The Bach Orchestra of the Netherlands voert Vivaldi’s beroemde Vier Jaargetijden uit met als solist de Spaanse vioolvirtuoos Enrique Gómez-Cabrero Fernández. Lees verder.

Disney Winnie de Pooh

Diverse locaties

Winnie de Pooh en zijn vriendjes zijn klaar voor een avontuur in hun eigen musical. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

De man van La Mancha

Diverse locaties

Met Huub van der Lubbe als Don Quichot. Deze musical is de hele maand mei in diverse locaties in Nederland te zien. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!