Evenementen November 2023

Dinnershow Grandeur

Zaterdag 11 & 18 november – Studio 21, Hilversum

Fantastische avondvullende show met 4-gangendiner. Lees verder.

Pete Philly & Perquisite

17 november – AFAS Live, Amsterdam

De twee muzikanten bundelen voor het eerst in bijna vijftien jaar de krachten weer. De aanleiding voor deze show: het internationaal met alle lof ontvangen debuutalbum Mindstate bestaat in 2023 alweer 18 jaar en het duo wil die volwassenwording niet ongemerkt voorbij laten gaan. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

De Notenkraker – Théâtre Classique

18 november – MECC, Maastricht

Op 18 november is De Notenkraker, een geliefd ballet dat over de hele wereld een vakantieklassieker is geworden, in Maastricht. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Het Zwanenmeer – Théâtre Classique

18 november – MECC, Maastricht

Op 18 november is Het Zwanenmeer, een klassiek ballet dat het verhaal vertelt van een prinses genaamd Odette die door een boze tovenaar in een zwaan wordt veranderd, in Maastricht. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Mozarts Zauberflöte

Diverse locaties

In november is de opwindende en actuele bewerking van Mozarts wereldberoemde opera Die Zauberflöte. Het belooft een sprankelende, theatrale en muzikale ervaring te worden, uitgevoerd met live koor en orkest. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

André Hazes Live in Ahoy

25 november – Rotterdam Ahoy, Rotterdam

André Hazes staat na lange tijd weer in Rotterdam Ahoy met een gloednieuwe show. André kan niet wachten om weer op het grote podium van Ahoy te staan. Lees verder.

Youp van ’t Hek – De Laatste Ronde

27 en 28 november – AFAS Circustheater Scheveningen

Op 27 en 28 november staat Youp van ’t Hek voor het laatst op het podium. Stoppen op zijn zeventigste! Hij zet geen punt, maar een feestelijk uitroepteken achter zijn vrolijke carrière. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Pretty Woman

Beatrix Theater, Utrecht

Deze musical heeft de hele maand diverse voorstellingen. Neem contact op voor meer informatie over groepen. Lees verder.

Mamma Mia!

Diverse theaters

Deze musical heeft de hele maand diverse voorstellingen. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

De Tocht

Friso Theater, Leeuwarden

De Tocht vertelt het verhaal van afzien, doorzetten en de kracht van vriendschap. Deze nieuwe Nederlandse musical te zien in een speciaal gebouwd theater in Leeuwarden met een ijsvloer van maar liefst 2.000 m2. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Carmina Burnana

Diverse locaties

De hele maand november in diverse locaties in Nederland. Het majestueuze meesterwerk wordt onder leiding van Raymond Janssen uitgevoerd door het orkest met de gepassioneerde musici van INSO Lviv en het Oekraïense nationale koor ‘Dumka’.  Neem contact op voor meer informatie over groepen.

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!