Evenementen Oktober 2023

Dinnershow Grandeur

6 oktober – Studio 21, Hilversum

Fantastische avondvullende show met 4-gangendiner. Lees verder.

Hans Klok & Friends

T/m 22 oktober – Diverse locaties

Adembenemende en razendsnelle illusies worden afgewisseld met acrobatiek, comedy en magie tijdens Hans Klok & Friends. Deze show heeft meerdere voorstellingen in de maand oktober. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Disney Winnie de Pooh

Diverse locaties

Winnie de Pooh en zijn vriendjes zijn klaar voor een avontuur in hun eigen musical. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

De Tocht

Friso Theater, Leeuwarden

Samen maakt alles sterker. Deze nieuwe musical over de Elfstedentocht is de hele maand oktober te zien in Friso Theater in Leeuwarden. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld

T/m 8 oktober – Diverse locaties

Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld, met meer zwanen dan je kunt tellen. T/m 8 oktober is dit klassieke ballet meerdere keren te zien in diverse locaties. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Pretty Woman

Beatrix Theater Utrecht, Utrecht

Word weer verliefd op Pretty Woman. Deze musical is de hele maand oktober te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Lees verder.

Piaf de musical

T/m 24 februari – Diverse locaties

De Nederlandse musical over Edith Piaf. Aan de hand van hun verhalen en de onvergetelijke muziek van Edith Piaf herbeleefd de legende verschillende belangrijke momenten in haar leven. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Mamma Mia!

Diverse locaties

De muziek van ABBA is weer net zo populair als in eerdere hoogtijdagen, dus tijd voor een gloednieuwe versie van de internationale ABBA-musicalsensatie! De hele maand oktober in diverse locaties in Nederland te zien. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Disney’s AIDA

AFAS Circustheater, Scheveningen

Beleef het Egyptische liefdesverhaal van Aida en Radames. Deze musical is de hele maand oktober in het AFAS Circustheater Scheveningen te zien. Lees verder.

Les Misérables

Diverse locaties

De musical legende is terug in het theater! De hele maand oktober in diverse locaties in Nederland te zien. Lees verder.

Grease

Diverse locaties

De vernieuwde versie van deze heerlijke feelgood musical is de hele maand oktober in diverse locaties in Nederland te zien. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Mozarts Zauberflöte

Diverse locaties

Een opwindende en actuele bewerking van Mozarts wereldberoemde opera Die Zauberflöte. De hele maand oktober in diverse locaties in Nederland te zien. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!