Evenementen September 2023

Het was Zondag in het Zuiden

T/m 2 september – Openluchttheater De Doolhof, Tegelen

Een nieuwe Nederlandse spektakelmusical over het hoogwater in Limburg. T/m 2 september Openluchttheater De Doolhof te zien. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

De Tocht

Vanaf 17 september – Friso Theater, Leeuwarden

Samen maakt alles sterker. Deze nieuwe musical over de Elfstedentocht is vanaf 17 september te zien in Friso Theater in Leeuwarden. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld

Vanaf 20 september – Diverse locaties

Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld, met meer zwanen dan je kunt tellen. Vanaf 20 september is dit klassieke ballet meerdere keren meerdere keren te zien in diverse locaties. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Pretty Woman

Vanaf 21 september – Beatrix Theater Utrecht, Utrecht

Word weer verliefd op Pretty Woman. Vanaf 21 september is deze musical te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Lees verder.

Fred & Friends

22 en 23 september – Rotterdam Ahoy, Rotterdam

Fred & Friends wordt een heerlijke, hysterische en hilarische show vol met te gekke live optredens, dans, spektakel, toeters en bellen. Lees verder.

Piaf de musical

Vanaf 23 september – Diverse locaties

De Nederlandse musical over Edith Piaf. Aan de hand van hun verhalen en de onvergetelijke muziek van Edith Piaf herbeleefd de legende verschillende belangrijke momenten in haar leven. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Muziekfeest 2023

23 september – Rodahal, Kerkrade

Maak je klaar voor het gezelligste muziekfeest van Limburg! Op zaterdag 23 september zing je mee met de hits van de leukste Hollandse en Limburgse toppers in de Rodahal, Kerkrade. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Queen – The Unique Rock Symphonic Celebration

26 september – MECC Maastricht, Maastricht

Niet zo maar een concert, maar een eerbetoon, een feest. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Disney Winnie de Pooh

Vanaf 30 september – Kunstlinie, Almere

Winnie de Pooh en zijn vriendjes zijn klaar voor een avontuur in hun eigen musical. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Hans Klok & Friends

Diverse locaties

Adembenemende en razendsnelle illusies worden afgewisseld met acrobatiek, comedy en magie tijdens Hans Klok & Friends. Deze show heeft meerdere voorstellingen in de maand september. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Mamma Mia!

Diverse locaties

De muziek van ABBA is weer net zo populair als in eerdere hoogtijdagen, dus tijd voor een gloednieuwe versie van de internationale ABBA-musicalsensatie! De hele maand september in diverse locaties in Nederland te zien. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

PAW Patrol Live! – De Grote Race

T/m 23 september, Diverse locaties

PAW Patrol, klaar voor actie?! Deze show is t/m 23 september in diverse locaties in Nederland te zien. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Disney’s AIDA

AFAS Circustheater, Scheveningen

Beleef het Egyptische liefdesverhaal van Aida en Radames. Deze musical is de hele maand september in het AFAS Circustheater Scheveningen te zien. Lees verder.

Les Misérables

Diverse locaties

De musical legende is terug in het theater! De hele maand september in diverse locaties in Nederland te zien. Lees verder.

Grease

Diverse locaties

De vernieuwde versie van deze heerlijke feelgood musical is de hele maand september in diverse locaties in Nederland te zien. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

Mozarts Zauberflöte

Diverse locaties

Een opwindende en actuele bewerking van Mozarts wereldberoemde opera Die Zauberflöte. De hele maand september in diverse locaties in Nederland te zien. Neem contact op voor meer informatie over groepen.

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!