EXCLUSIEVE ZOMERCONCERTEN KASTEEL DE WITTENBURG

Op 20 juni, 4 juli, 18 juli en 29 augustus organiseert Kasteel de Wittenburg in samenwerking met Wentink, Forno & Partners 4 unieke zomerconcerten. Geniet van een culinair diner met champagne in de mooiste tuin van de randstad, met optredens van topartiesten: Rolf Sanchez, Soul Sisters, Glennis Grace en OG3NE.

OVER DE EXCLUSIEVE ZOMERCONCERTEN

Tijdens deze avonden wordt een exclusief optreden gecombineerd met een culinaire invulling die tot in de puntjes is verzorgd. Jouw gasten worden ontvangen met een glas Champagne, waarna een culinair 4-gangen diner wordt afgewisseld met een avondvullend programma. Elke avond treedt een andere topartiest op. Uiteraard zijn een drankenarrangement, gratis parkeren en garderobe bij deze avond inbegrepen, zodat jullie een compleet verzorgde avond kunnen beleven.

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

Hoffelijke service, een klassieke keuken en een stijlvolle ambiance typeren Kasteel de Wittenburg. Met ruime parkeergelegenheid en luxe hotelkamers is Kasteel de Wittenburg een locatie waar je jouw gasten zorgeloos kunt ontvangen. Vanaf het moment dat je het landgoed oprijdt zul je de gastvrije ambiance voelen. Traditionele hoffelijkheid die een avond uit voor jou en jouw gezelschap tot een bijzondere ervaring maakt.

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepsboeking@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!