Fiesta de la Vida

Barry Hay & JB Meijers brengen op 5 november 2022 een groots muziekspektakel naar de Ziggo Dome. Fiesta de la Vida is een ode aan hun muzikale helden. Samen met very special guest Danny Vera en onder begeleiding van een mariachi band, geven de artiesten iconische hits van onder anderen Elvis Presley en Bob Dylan een Mexicaanse twist.

OVER FIESTA DE LA VIDA

BARRY HAY & JB MEIJERS “Muziek en vriendschap is van oudsher een gouden combinatie. Daarnaast hebben we allebei een zwak voor de symboliek van het Mexicaanse Dia de los Muertos. Met ons daarop geïnspireerde Fiesta de la Vida omarmen we het idee dat overleden dierbaren en muzikale helden niet werkelijk sterven zolang de herinnering aan hen levend blijft.”

DIA DE LOS MUERTOS In Mexico wordt jaarlijks op 1 & 2 november de Dag van de Doden gevierd. Een vrolijk en kleurrijk volksfeest om gestorven dierbaren te herdenken. Tijdens Dia de los Muertos gaan de poorten naar de hemel open en keren de geesten voor een dag terug op aarde om dit feest samen met de levenden te vieren. 

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

Er is een speciale korting van 10% voor groepen vanaf 40 personen (met uitzondering van de Golden Circle). Boek een diner of borrelarrangement voorafgaand aan het evenement.

Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!