FIH Pro League

Beide Nederlandse hockeyteams spelen tussen 28 mei en 26 juni 2022 hun thuiswedstrijden in het kader van de FIH Pro League. Elke wedstrijd wordt een echt OranjeHockey-feest. Dat mag je als fan van Oranje niet missen! 

OVER FIH Pro League

Dit seizoen is het alweer de derde editie van de Hockey Pro League, een internationaal hockeytoernooi voor landenteams dat wordt georganiseerd door de Internationale Hockeyfederatie (FIH).

De deelnemende landen spelen twee keer binnen een kort tijdsbestek tegen elk ander land; of thuis, of uit. Bij de volgende editie van de Hockey Pro League wordt dit omgedraaid. Als een van beide onderlinge wedstrijden moet worden afgelast, dan telt de uitslag van de andere wedstrijd dubbel. Het land dat bovenaan eindigt, is de winnaar.

SPEELDATA

Vanwege de coronapandemie hebben Australië en Nieuw-Zeeland zich moeten terugtrekken. Zij zijn uiteindelijk vervangen door Zuid-Afrika en Frankrijk. Zie hier alle speeldata.

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!