FOURCE & Friends Kersconcert

De populaire Nederlandse boyband FOURCE schrijft geschiedenis: nooit eerder trad een boyband op met een symfonieorkest bestaande uit 90 muzikanten en een zangkoor met 50 vocalisten. Het staat te gebeuren op zondag 11 december 2022 in concertzaal MAINSTAGE ’s-Hertogenbosch.

OVER FOURCE & Friends Kersconcert

Het concertrepertoire bevat voornamelijk typische kerstnummers, in speciaal voor dit concert vervaardigde arrangementen. Van de klassiekers van Andy Williams, Perry Como en Frank Sinatra tot de moderne kersthits van Kelly Clarkson, Ariana Grande en Justin Bieber. Maar natuurlijk mogen ook Mariah Carey, Celine Dion en Andrea Bocelli niet ontbreken.

Het orkest speelt daarnaast een bekend stuk uit Tsjaikovski’s De Notenkraker en tot slot is er een spetterende finale, waarin alle artiesten samenkomen voor het ultieme kerstgevoel.

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

In MAINSTAGE beleef je zeker een spetterende avond vol met kerstnummers. Geïnteresseerd in een arrangement of extra’s? Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw uitje helemaal compleet te maken. Neem contact met ons op. We denken graag met je mee!

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!