Fred & Friends

Op vrijdag 17 én zaterdag 18 juni 2022 viert Fred van Leer zijn verjaardag met een groot spektakel in Rotterdam Ahoy: Fred & Friends. Samen met zijn muzikale vrienden maakt hij er een waanzinnige avond van voor iedereen die van een feestje houdt. 

OVER FRED & FRIENDS

Fred & Friends wordt een heerlijke, hysterische en hilarische avond vol met te gekke live optredens, dans, spektakel, toeters en bellen. Iedereen die Fred een beetje kent, weet dat hij van een goed feestje houdt. Het wordt een rariteitenkabinet ten top met natuurlijk een paar verrassingen. 

En Fred is natuurlijk niet alleen. Niemand minder dan de Vengaboys, Anita Meyer, Glennis Grace, Mart Hoogkamer, Lee Towers, Rolf Sanchez, Jopie Parlevliet & For All Who Who Love Foundationzijn ook van de partij en zullen zorgen dat het dak van Ahoy eraf wordt geblazen. Dus heb jij zin in een feestje? Zet je dansschoenen dan alvast klaar en beleef het mee! Tot dan schaaaat!

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

In Rotterdam Ahoy beleef je door de vele mogelijkheden gegarandeerd een spetterende avond met jouw gezelschap. Rotterdam Ahoy biedt laagdrempelige arrangementen waarbij voorafgaand aan het evenement consumptiemunten klaarliggen voor de gasten en een garderobeplek gereserveerd is. Ook uitgebreidere extra’s zoals borrelarrangementen of een smaakvol diner bereid door topchefs behoort tot de mogelijkheden.

Uiteraard biedt Rotterdam Ahoy diverse ruimtes waardoor een evenement zich goed laat combineren met een vergadering, bedrijfsfeest of productpresentatie. Lees hier verder!

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!