Fred & Friends

Wegens enorm succes keert Fred & Friends in 2024 terug met een spectaculaire show vol verrassingen. Op zaterdag 12 oktober 2024 wordt het dak van Ahoy er opnieuw afgeblazen.

OVER FRED & FRIENDS

Fred & Friends wordt een heerlijke, hysterische en hilarische avond vol met te gekke live optredens, dans, spektakel, toeters en bellen. Iedereen die Fred een beetje kent, weet dat hij van een goed feestje houdt. Het wordt een rariteitenkabinet ten top met natuurlijk een paar verrassingen. 

Fred’s Friends van vorige jaren waren o.a. Mart Hoogkamer, Edsilia Rombley, Envy Peru en de Rotterdamse Royalty’s Lee Towers en Anita Meyer. Wie er verder meedoen is nog een grote verrassing. Dus heb jij zin in een feestje? Zet je dansschoenen dan alvast klaar en beleef het mee! Tot dan schaaaat!

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

In Rotterdam Ahoy beleef je door de vele mogelijkheden gegarandeerd een spetterende avond met jouw gezelschap. Rotterdam Ahoy biedt laagdrempelige arrangementen waarbij voorafgaand aan het evenement consumptiemunten klaarliggen voor de gasten en een garderobeplek gereserveerd is. Ook uitgebreidere extra’s zoals borrelarrangementen of een smaakvol diner bereid door topchefs behoort tot de mogelijkheden.

Uiteraard biedt Rotterdam Ahoy diverse ruimtes waardoor een evenement zich goed laat combineren met een vergadering, bedrijfsfeest of productpresentatie. Lees hier verder!

Meer informatie over de arrangementen?
Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!