Great Christmas Circus

Groter, mooier en spectaculairder dan ooit. Tijdens de kerstvakantie – van 17 december 2022 t/m 8 januari 2023 – vindt het Great Christmas Circus plaats in een theatertent in Beverwijk (terrein van De Bazaar). Spectaculaire acrobatiek, weergaloze comedy en de nieuwste speciale effecten maken van het Great Christmas Circus het ultieme uitje voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie. 

OVER Great Christmas Circus

Het mag met recht een traditie genoemd worden. Rond de kerstdagen bezoeken tienduizenden mensen met de hele familie een circusvoorstelling. Tijdens de kerstvakantie van 2022 krijgt Nederland een nieuwe mega circusproductie. Onder de naam ‘Great Christmas Circus’ wordt in Beverwijk een familievoorstelling gepresenteerd die uniek is. De voorbereidingen hebben ruim anderhalf jaar geduurd en waren zeer intensief. Het resultaat is een voorstelling voor alle leeftijden die bestaat uit louter top acts.

Ook jongleurs, draadartiesten en een romantisch luchtballet komen voorbij. Het Great Christmas Circus biedt ruim twee uur lang circusvermaak van het allerhoogste niveau dat bovendien ondersteund wordt door perfect op elkaar afgestemd licht en geluid. Zo wordt circus totaaltheater voor het hele gezin.

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

Er is een speciale korting van 25% voor groepen vanaf 10 personen op Front Tribune, geldig op alle dagen. Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!