Special: groepsuitjes voor de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur. Het moment om samen te zijn met familie, vrienden en/of medewerkers. Beleef samen een feestelijke en unieke avond op bijzondere, sfeervolle locaties terwijl je geniet van een concert of een gezellige show. En dat kan vaak ook met een speciaal kerstarrangement.

Eventim verzorgt de ticketverkoop voor diverse evenementen; van musical tot theater en van concert tot festival. Aanvullend zijn groepsarrangementen en vele extra’s via Eventim te boeken. De afdeling Groepen helpt je bij het regelen van jouw complete dag of avond. Klik hieronder op één van de voorstellingen/shows voor meer informatie.


Dinnershow Grandeur

Dinnershow Grandeur

Tot en met 18 maart- Studio 21 Hilversum

De grootste dinnershow van Nederland is terug in Studio 21. Een show vol prachtige kostuums, fantastische artiesten en heerlijk eten! Een avond vol glitter en glamour. Voor uw relaties, uw personeel of uw familie.

Tijdens het 4-gangen diner met bijpassend drankenarrangement verzorgd door Maison van den Boer, genieten de bezoekers van een wervelende show met het Grandeur live orkest.

Een glamoureuze all-inclusive ervaring voor jong én oud!

Korting vanaf 30 personen

Great Christmas Circus

Great Christmas Circus

Tot en met 8 januari 2023 - Beverwijk

Groter, mooier en spectaculairder dan ooit. Tijdens de kerstvakantie – van 17 december 2022 t/m 8 januari 2023 – vindt het Great Christmas Circus plaats in een theatertent in Beverwijk (terrein van De Bazaar). Spectaculaire acrobatiek, weergaloze comedy en de nieuwste speciale effecten maken van het Great Christmas Circus het ultieme uitje voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie.

Er is een speciale korting van 25% voor groepen vanaf 10 personen op Front Tribune, geldig op alle dagen.

Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Korting 25% vanaf 10 personen

Meer informatie? Neem contact op.

World of Dino's

World of Dinos Kerst 2022

Tot en met 14 januari - Vijfhuizen

Levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Expo Greater Amsterdam (voorheen Expo Haarlemmermeer) tijdens de kerstvakantie. Samen vormen ze van 10 december tot en met 15 januari World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa. De attractie is eindelijk weer open, compleet vernieuwd en geschikt voor de hele familie!

Er is een speciale korting van 20% voor groepen vanaf 10 personen. World of Dinos is bij uitstek geschikt voor bezoek in groepsverband of kinderfeestjes.

Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Korting 20% vanaf 10 personen

Holiday on Ice

Tot en met 8 januari 2023 - diverse locaties

Holiday on Ice komt naar Nederland! Met onvergetelijke shows in Groningen (8 t/m 11 december), Rotterdam (15 t/m 18 december), Den Bosch (22 t/m 26 december), Amsterdam (28 december t/m 31 december 2022) en Maastricht (5 t/m 8 januari 2023). Beleef de magie van Holiday on Ice!

Bij alle locaties zijn de mogelijkheden eindeloos. Een feestelijk ontvangst van jouw gasten voorafgaand aan de show, eventueel gecombineerd met een gezellig borrelmoment in de pauze of als afsluiting. Ontzorg jouw gezelschap door vervoer per luxe touringcar te organiseren of door vooraf alvast de parkeertickets voor hen te regelen.

Korting vanaf 10 personen & diverse arrangementen!

Wintercircus Pallasso

Wintercircus Pallasso

Vanaf 16 december - ’s-Hertogenbosch

Wintercircus Pallasso, het allerleukste en sfeervolste kerst- en winterevent van het jaar, strijkt vanaf 16 december 2022 neer voor een serie bruisende theater voorstellingen vol beleving op P2 bij het Sportiom exclusief in ’s-Hertogenbosch: The Magical Winter Edition!

Groepen vanaf 10 personen ontvangen 15% korting. In Sportiom beleef je gegarandeerd een spetterende avond met jouw gezelschap. Geïnteresseerd in een arrangement of extra’s? Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw uitje helemaal compleet te maken. Neem contact met ons op. We denken graag met je mee!

Korting vanaf 10 personen

Klassieke concerten

Klassieke concerten

Vanaf december - diverse locaties

Een bezoek aan een klassiek concert met uw familie, relaties en/of medewerkers is een bijzondere ervaring. Beleef een feestelijke en unieke avond op een bijzondere, sfeervolle locatie.

Eventim verzorgt de ticketverkoop voor verschillende klassieke concerten zoals; Classical Christmas met Jan Vayne, Händels Messiah, Bachs Matthäus Passion of Mozarts Requiem.

Bij 10 of meer personen bieden wij de mogelijkheid een arrangement te boeken. De afdeling Groepen helpt u graag bij het regelen van een complete belevenis.

Korting vanaf 10 personen, ook arrangementen mogelijk

Blind Date

Blind Date

Nu in het theater - diverse locaties

Bob en Jenny zijn bijna wanhopig: alle dates lopen in het honderd. Zowel Bob als Jenny zijn op zoek naar iets echts, maar is dat nog mogelijk? Lukt het in tijden van Facebook en Instagram om zonder enig vooroordeel op date te gaan? Na een 100% match op papier worden Bob en Jenny aan elkaar gekoppeld op een blind date.

Blind Date is een nieuwe, Nederlandse musical die de draak steekt met alle ongemakkelijkheden die bij blind dates komen kijken. Een avond vol bizarre situaties, gênante toestanden en hilarische herkenbaarheid.

Voor iedereen die verliefd was, is of het nog moet worden!

Vanaf 10 personen bij veel theaters korting

Meer informatie? Neem contact op.

Dinnershow Bigband Julie Huard

26 november 2022, Kasteel de Wittenburg - Wassenaar

Op zaterdag 26 november 2022 kun je genieten van Julie Huard op de unieke locatie Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Julie Huard neemt je mee op reis naar een Parijse nachtclub.

Hoffelijke service, een klassieke keuken en een stijlvolle ambiance typeren Kasteel de Wittenburg. Er zijn tijdens deze bijzondere avond verschillende arrangementen mogelijk. Denk aan een tafel vooraan het podium, onbeperkt champagne, culinair 4-gangendiner, drankenarrangement, gratis parkeren en garderobe.

Daarnaast ontvangen groepen vanaf 20 personen 10% korting op de totale prijs. Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Korting vanaf 20 personen & diverse arrangementen

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!