De leukste voorstellingen voor jou en je gezelschap!

Ook dit jaar zijn er nieuwe producties om van te genieten! Samen met jouw familie, vrienden, relaties en/of medewerkers zingen, dansen en herinneringen ophalen. Beleef samen de nieuwste producties. Bekijk deze selectie van gezellige uitjes!

Eventim verzorgt de ticketverkoop voor diverse evenementen; van musical tot theater en van concert tot festival. Aanvullend zijn groepsarrangementen en vele extra’s via Eventim te boeken. De afdeling Groepen helpt je bij het regelen van jouw complete dag of avond. Klik hieronder op één van de voorstellingen/shows voor meer informatie.


An Evening with President Barack Obama

An Evening with President Barack Obama

1 mei 2023, Ziggo Dome - Amsterdam

Op 1 mei staat president Barack Obama live in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Je zult president Barack Obama horen spreken over de kracht van leiderschap, een gelijkwaardige samenleving en de verantwoordelijkheid hoe om te gaan met de onvoorspelbare tijden. Het is een unieke en bijzondere gebeurtenis die je niet mag missen!

President Barack H. Obama is de 44e president van de Verenigde Staten.

Met een groep naar dit event?
Bel 088 – 011 2661

Meer informatie? Neem contact op.

Dinnershow Grandeur

Dinnershow Grandeur

Diverse data- Studio 21 Hilversum

De grootste dinnershow van Nederland is terug in Studio 21. Een show vol prachtige kostuums, fantastische artiesten en heerlijk eten! Een avond vol glitter en glamour. Voor uw relaties, uw personeel of uw familie.

Tijdens het 4-gangen diner met bijpassend drankenarrangement verzorgd door Maison van den Boer, genieten de bezoekers van een wervelende show met het Grandeur live orkest.

Een glamoureuze all-inclusive ervaring voor jong én oud!

Korting vanaf 30 personen

Meer informatie? klik hier.

The Bodyguard

The Bodyguard

Vanaf 30 maart - Beatrix Theater Utrecht

Voel de spanning en verleiding in The Bodyguard. Musical, popconcert, thriller en love story in één. Met alle grote hits van Whitney Houston.

The Bodyguard is slechts vijf maanden te zien. Reserveer nu je kaarten!

Het Beatrix Theater in Utrecht staat garant voor een gezellige avond of middag uit. Een diner vooraf? Een borrel aansluitend aan de voorstelling? Combineer deze onvergetelijke theaterervaring met een arrangement afgestemd op jullie wensen.

Keuze uit (een combinatie van) borrel-, lunch-, diner- en high tea-arrangementen.

Meer informatie? klik hier.

Disney’s AIDA

AFAS Circustheater Scheveningen

Disney geeft deze nieuwe versie van AIDA nóg meer kracht, kleur en passie mee. Voeg daarbij de sterke cast ‒ met in de hoofdrollen Gaia Aikman, April Darby en Naidjim Severina ‒ en je weet: AIDA is de must see musical.

Het AFAS Circustheater Scheveningen biedt tal van mogelijkheden. Denk aan een feestelijk ontvangst met een borrel of een buffet. Voor bedrijven kan de bedrijfsnaam vermeld worden in het theater en er zijn diverse ruimtes die te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld een vergadering of presentatie, waarna jouw gasten aansluitend van de show kunnen genieten.

Disney’s AIDA de musical te zien vanaf april 2023 in het AFAS Circustheater Scheveningen.

Keuze uit (een combinatie van) borrel-, lunch-, diner- en high tea-arrangementen.

Meer informatie? klik hier.

Holland Zingt Hazes 2024

Holland Zingt Hazes

Maart 2024, Ziggo Dome - Amsterdam

Al 10 jaar een ode aan het leven van André Hazes! Holland Zingt Hazes keert ook in 2024 terug in de Ziggo Dome in Amsterdam op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2024.

Voor shows in de Ziggo Dome werken we samen met een uniek restaurant op loopafstand van de evenementenlocatie. Voorafgaand aan jullie avondje uit genieten jullie van een heerlijk diner of een uitgebreide borrel met smakelijke hapjes.

Vraag naar de mogelijkheden

Meer informatie? Neem contact op.

les Miserables

Les Misérables

World Forum Theater - Den Haag

Het verhaal over vriendschap, vrijheid en liefde keert terug naar Nederland.

Beleef de klassieker nu als nooit tevoren. Met een geheel nieuw decor en sterrencast waaronder Milan van Waardenburg, René van Kooten, Vajèn van den Bosch en Freek Bartels. Tot en met 1 oktober 2023 door het hele land.

De populairste musical ter wereld, geliefd bij publiek en pers. Maak je avond nog completer met een VIP pauze-arrangement of een diner bij de voorstelling in het World Forum Theater in Den Haag. Voor groepen is er een speciale korting beschikbaar.

Korting vanaf 10 personen, mogelijkheid voor diverse arrangementen..

Meer informatie? klik hier.

Libéma Open 2023

10 tot en met 18 juni - Autotron Den Bosch

Ruik het gras en voel de spanning!Het internationale ATP/WTA-toernooi op de grasbanen van Autotron ’s-Hertogenbosch wordt dit jaar van 10 t/m 18 juni gehouden. Een evenement dat garant staat voor topsport, beleving en goede faciliteiten. Voor tennissers en voor de toeschouwers belooft Libéma Open 2023 een bruisende cocktail te worden van toptennis en Brabantse geneugten en dat wil je zeker niet missen.

Voor groepen hebben we voor de meeste dagen een leuke korting.

Korting 20% vanaf 10 personen. Afhankelijk van dag.

Meer informatie? Neem contact op.

De Verleiders

Vanaf 4 maart t/m 16 juli - diverse locaties

In 2014 verrasten De Verleiders vriend en vijand met een ongekend scherpe aanval op het geldstelsel en de banken. Het resultaat was: verbijsterde bezoekers, uitverkochte zalen, burgerinitiatief ‘Ons geld’, een plenaire bespreking in de Tweede Kamer en een drie jaar durend onderzoek door de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid dat uitmondde in een lijvig rapport genaamd ‘Geld en schuld’.

Is er sindsdien iets veranderd? Jazeker en het is alleen maar erger geworden. Alles wordt duurder en duurder. Wonen is niet meer van één inkomen te betalen, energie is onbetaalbaar en spaargeld verdampt. Door de bank genomen: tien jaar later geeft een kritische blik op deze verbijsterende ontwikkelingen in een absurde rollercoaster aan scènes, feiten, analyses, grafieken en mini-colleges. Je lacht je gek.

Arrangementen zijn afhankelijk van de locatie.

Korting 10% vanaf 10 personen. Afhankelijk van locatie.

Meer informatie? Neem contact op.

Holiday on Ice – A NEW DAY

Van 8 december 2023 t/m 7 januari 2024- diverse locaties

Holiday on Ice komt terug met een spectaculaire jubileumvoorstelling! Met onvergetelijke shows in Groningen (8 t/m 10 december), Rotterdam (15 t/m 17 december), Den Bosch (22 t/m 24 december), Amsterdam (28 t/m 30 december) en Maastricht (5 t/m 7 januari 2024). Beleef de magie van Holiday on Ice!

Bij alle locaties zijn de mogelijkheden eindeloos. Een feestelijk ontvangst van jouw gasten voorafgaand aan de show, eventueel gecombineerd met een gezellig borrelmoment in de pauze of als afsluiting. Ontzorg jouw gezelschap door vervoer per luxe touringcar te organiseren of door vooraf alvast de parkeertickets voor hen te regelen.

Korting vanaf 10 personen & diverse arrangementen!

Meer informatie? klik hier.

Grease

Grease

Vanaf April 2023 in het theater - diverse locaties

Grease vertelt het verhaal van de tieners Danny en Sandy, die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd als Sandy overstapt naar de school van Danny. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar vooral stoer te willen overkomen op zijn vrienden. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang?

Een cast van 24 talenten en een live orkest staan klaar om van Grease een feest voor jong en oud te maken; vol humor, sprankelende choreografieën en natuurlijk alle bekende hits.

Meer informatie? Neem contact op.

The Rotterdam Drag Show

Schiecentrale - Rotterdam

The Rotterdam Drag Show is terug, met een geheel nieuwe show genaamd Chéri Chéri! De prachtige queens Envy Peru, Vanessa van Cartier, Skyla Versai, Janey Jacké zijn er dit jaar weer bij en zorgen samen met de nieuwe aanwinsten Tabitha & My Little Puny voor de avond je leven. Nu te zien in de Schiecentrale in Rotterdam.

Groepen vanaf 10 personen ontvangen 10% korting per ticket.

Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Korting vanaf 10 personen

Meer informatie? klik hier.

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!