Hans Klok and Friends – Magic Tour

Hans Klok is terug! In 2021 ging de illusionist voor de eerste keer op tournee met de splinternieuwe show ‘Hans Klok and Friends’. Het succes was immens en een vervolg kan dan ook niet uitblijven. Vanaf april tot en met het einde van de zomer 2022 gaat Hans weer op tournee door heel Nederland met een moderne theatertent. De show is nog groter, nog spectaculairder en nog spannender!

OVER Hans Klok and Friends

Hans Klok schittert met splinternieuwe illusies in een voorstelling die zijn weerga niet kent. De magie van Hans wordt afgewisseld met comedy en huiveringwekkende acrobatiek die ongekend sensationeel is. Het publiek ziet onder meer stunts van acrobaten op een ‘rad des doods’ en op een flinterdunne staalkabel die zich op acht meter hoogte bevindt. 

Deze artiesten kennen geen angst en tarten de zwaartekracht. Onbetwiste hoofdrol is echter weggelegd voor de illusies van Hans. De illusionist trekt wederom alles uit de kast. Hans Klok & Friends is geschikt voor jong en oud en de voorstelling duurt negentig minuten (zonder pauze).

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

Groepen krijgen 10,00 euro korting op de reguliere ticketprijs. Geldig op alle rangen. Het tentencomplex is reeds anderhalf uur voor aanvang geopend en in de foyer wachten foodtrucks op uw komst. Daarnaast is er voor groepen een aparte voortent waar je als groep wordt opgevangen.

Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!