Hans Klok and Friends

Hans Klok is terug in Nederland en gaat met de spectaculaire show Hans Klok and Friends op tournee. In de zomervakantie – van 15 juli tot en met 1 augustus 2021 – is deze zinderende familieshow te zien in een imposante theatertent in Utrecht.

OVER HANS KLOK AND FRIENDS

Hans Klok is nu terug in de lage landen en niet zonder reden. In zijn nieuwe productie Hans Klok & Friends presenteert de illusionist een selectie van zijn meest spectaculaire tricks. Het publiek valt letterlijk van de ene in de andere verbazing. Met veel glamour en met medewerking van zijn showgirls maakt Klok het onmogelijke mogelijk. De artiest is dan ook in topvorm en trekt alles uit de kast. Enkele illusies zijn zelfs nooit eerder in Nederland te zien geweest.

Internationaal bekroonde circus acts zorgen voor extra sensatie. U ziet onder meer cross motoren die in een enorme globe racen, stunts aan de trapeze, comedy en weergaloze acrobatiek aan de trapeze. Het maakt van Hans Klok & Friends een show voor het hele gezin die perfect past bij de zomervakantie.

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

Hans Klok and Friends is immers veel meer dan alleen een magische show. Foodtrucks, terrassen en muziek maken de beleving compleet! Er is een speciale korting van 10% voor groepen vanaf 10 personen. Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepsboeking@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!