HET BOWIE CONCERT

Een immense live band zorgt samen met een ongeëvenaard decor voor een spectaculaire ode aan één van de meest legendarische artiesten aller tijden. Onder de naam ‘Het BOWIE Concert’ zal deze unieke show zal vanaf september 2022 in verschillende steden te zien zijn. Op 8 en 9 september in het MartiniPlaza (Groningen), op 10 september in AFAS Live (Amsterdam), op 7 en 8 oktober in Mainstage (Den Bosch), op 4 en 5 november in de RTM Stage (Rotterdam).

OVER HET BOWIE CONCERT

Heroes, China Girl, Under Pressure en This Is Not America. David Bowie is een iconische wereldster die bepalend is geweest voor de recente popgeschiedenis. 

Er is bijna twee jaar gewerkt aan de creatie van ‘Het BOWIE Concert’. Dit unieke eerbetoon wordt uitgevoerd door een cast van ruim twintig artiesten. Ze zijn na een langdurig en zorgvuldig uitgevoerd auditieproces gecast voor deze bijzondere concertreeks. Ook het decor en de effecten zijn uniek. Het repertoire van David Bowie verdient dat en is niet zonder reden onderdeel geworden van het collectieve geheugen. De van oorsprong Britse zanger heeft de muziekgeschiedenis blijvend veranderd. Met zijn nummers, zijn verhaal en zeker ook door zijn bij vlagen excentrieke verschijning. Al deze elementen komen tijdens ‘Het BOWIE Concert’ voorbij. De absolute hoofdrol is echter weggelegd voor de fantastische muziek.

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

Dit ruim twee uur durende concert vindt plaats in vier grote steden in heel Nederland. Bij alle vier de locaties zijn extra’s bij te boeken. Een ontvangst met een hapje en drankje, een borrel arrangement in de pauze of na afloop van het arrangement, een diner; de mogelijkheden zijn eindeloos om deze avond compleet te maken. 

Neem contact met ons op om jouw wensen en de mogelijkheden bij de diverse locaties te bespreken. 

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!