Hij Gelooft In Mij – de André Hazes musical

In 2021 zou André Hazes 70 jaar zijn geworden. Ter gelegenheid van zijn 70e verjaardag brengt Stage Entertainment in 2022 ‘Hij Gelooft In Mij – de André Hazes musical’ over Nederlands meest geliefde volksheld terug in de Nederlandse theaters.

HET EERLIJKE LEVENSVERHAAL

Deze musical vertelt het eerlijke levensverhaal van de grootste volkszanger van ons land: André Hazes. Een oprecht, geestig, maar ook aangrijpend muzikaal verhaal over de ware persoon achter de volksheld André Hazes. Zijn bekendste nummers illustreren zijn diepe dalen en hoge toppen van succes.

Een leven beschouwd door de ogen van Rachel van Galen, een vijftienjarig meisje dat verliefd wordt op de grote Hazes en trouwt met haar idool. Houdt zij van de man of van zijn talent?

De musical bevat maar liefst 22 hits van Hazes, waaronder ‘Bloed, zweet en tranen’, ‘Een beetje verliefd’, ‘Droomland’, ‘De Vlieger’ en natuurlijk ‘Zij gelooft in mij’.

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

Hij Gelooft In Mij reist langs verschillende theaters en is daarom altijd te zien in een theater bij jou in de buurt. Er zijn vele mogelijkheden beschikbaar om deze avond uit compleet te maken. Ontvangst, een hapje en drankje in de pauze, of een volledig verzorgde avond uit met begeleiding door een gastvrouw of -heer. Neem contact met ons op om jouw wensen en de verschillende mogelijkheden te bespreken. 

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!