Hockey Women’s World Cup 2022

Van 2 tot en met 12 juli 2022 vindt het WK Hockey Dames 2022 plaats in Nederland en Spanje. Alle wedstrijden in Poule A (met daarin Nederland) en Poule B, twee cross-overs en twee kwartfinales worden in Amsterdam gespeeld. Dat betekent dat er heel veel mooie wedstrijden in het Wagener Stadion te zien zijn.

OVER Hockey Women’s World Cup

Zestien teams, verdeeld over vier poules, nemen het komende zomer tegen elkaar op in de strijd om de wereldtitel. Het toernooi belooft een mooi, internationaal hockeyspektakel te worden. Nu de kaartverkoop is gestart, kunnen hockeyliefhebbers van over de hele wereld hun plek op de tribune in zowel Nederland alsook Spanje zeker stellen.

Erik Gerritsen, algemeen directeur KNHB: “Het WK Hockey Dames 2022 is het grootste hockeyevenement van dit jaar. We vinden het fantastisch dat we, na twee jaar beperkende maatregelen, eindelijk weer kunnen uitkijken naar volle tribunes met hockeyfans uit alle windstreken. In het Wagener Stadion kan iedereen als vanouds genieten van mooie wedstrijden en sportieve strijd.”

TIJDSCHEMA

Alle speeldata vind je hier. Indien Nederland of Spanje nummer twee of drie worden in hun poule, spelen zij de cross-overwedstrijd in hun thuisland.

Dit mag je als hockeyfan niet missen! Ben je er ook bij?

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!