Holiday on Ice – A NEW DAY

Holiday on Ice komt met een spectaculaire nieuwe jubileumvoorstelling naar Nederland! Met onvergetelijke shows in Groningen (8 t/m 10 december 2023), Rotterdam (15 t/m 17 december 2023), Den Bosch (22 t/m 24 december 2023), Amsterdam (28 t/m 31 december 2023) en Maastricht (5 t/m 7 januari 2024). Beleef de magie van Holiday on Ice! Geniet van de bijzondere, extra feestelijke jubileumshow waarin 80 jaar creativiteit en vakkennis bij elkaar komen. 

OVER HOLIDAY ON ICE

In A NEW DAY, van sterregisseur Francisco Negrin, maak je kennis met Aurora, een vrouwelijk wezen uit een kleurloze en vreugdeloze wereld. Als Aurora op onze aarde komt ontmoet ze de jonge Adam, die haar laat kennismaken met de schoonheid en diversiteit van onze bonte wereld. Aarzelend raapt Aurora al haar moed bij elkaar en stort zich in een groot avontuur waarin mysterieuze krachten haar terug proberen te trekken naar haar eigen kille planeet. Een spannende achtervolging begint in een adembenemende show. Kleurrijk en vol met spectaculaire verrassingseffecten.

Beleef het avontuur van Adam & Aurora in A NEW DAY mee en geniet van een weergaloos spektakel dat vertolkt wordt door een 40-koppige cast van topkunstschaatsers van over de hele wereld.  

In de 80 jaar van Holiday on Ice bezochten meer dan 330 miljoen toeschouwers op 5 continenten bijna 60.000 voorstellingen van meer dan 100 verschillende shows. 

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

Bij alle vijf de locaties zijn de mogelijkheden eindeloos. Een feestelijk ontvangst van jouw gasten voorafgaand aan de show, eventueel gecombineerd met een gezellig borrelmoment in de pauze of als afsluiting. Ontzorg jouw gezelschap door vervoer per luxe touringcar te organiseren of door vooraf alvast de parkeertickets voor hen te regelen.

Op alle locaties is het mogelijk overdag een zakelijke bijeenkomst te organiseren, zodat je een dag vergaderen of presenteren kan combineren en afsluiten met een compleet verzorgde avond met topentertainment.

In Maastricht kunnen we je ook een leuke rondvaart of rondrit aanbieden alvorens je bezoek aan de voorstelling in het MECC Maastricht, dat maakt je dag nog completer! Er zijn verschillende opties mogelijk, bel ons en wij leggen het graag uit.

Meer informatie over de arrangementen?
Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!