Holiday on Ice

Na een periode van bijna vier jaar komt Holiday on Ice terug naar Nederland! Er zijn slechts 30 shows in ons land. In de IJsselhallen in Zwolle (9 t/m 12 december 2021), het MECC in Maastricht (29 december 2021 t/m 2 januari 2022), Het Groningse MartiniPlaza (16 t/m 19 december 2021), de Amsterdamse RAI (23 en 25 t/m 27 december 2021) en Rotterdam Ahoy. ( 7 t/m 9 januari 2022).

OVER HOLIDAY ON ICE

Bij de spiksplinternieuwe show Supernova komt het publiek ogen en oren tekort. De schaatsers zijn niet alleen op, maar ook boven het ijs te zien. Voor de voorstelling zijn ongeveer vierhonderd kostuums gemaakt. Volgens producent Peter O’Keeffe is Supernova ‘een schoolvoorbeeld’ van hun streven om het publiek te verrassen. ”Wij willen de bezoekers een onvergetelijke ervaring voorschotelen door acts van ’s werelds beste performers te combineren met de nieuwste technische mogelijkheden.” 

De meerjarige Europese tournee is in november 2019 in Duitsland met groot succes in première gegaan. De creatieve leiding van Supernova is in handen van Robin Cousins, voormalig kunstschaatser en winnaar van olympisch goud en tweevoudig wereldkampioen namens Groot-Brittannië.

Holiday on Ice

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

Bij alle vijf de locaties zijn de mogelijkheden eindeloos. Een feestelijk ontvangst van jouw gasten voorafgaand aan de show, eventueel gecombineerd met een gezellig borrelmoment in de pauze of als afsluiting. Ontzorg jouw gezelschap door vervoer per luxe touringcar te organiseren of door vooraf alvast de parkeertickets voor hen te regelen.

Op alle locaties is het mogelijk overdag een zakelijke bijeenkomst te organiseren, zodat je een dag vergaderen of presenteren kan combineren en afsluiten met een compleet verzorgde avond met topentertainment.

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepsboeking@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!