Holland Zingt Hazes

Holland Zingt Hazes keert op 11, 12, 18 en 19 maart 2022 terug in de Ziggo Dome. Holland Zingt Hazes is een ode aan het leven van André Hazes: al zijn hits gezongen door fantastische artiesten waaronder zijn kinderen. 

OVER HOLLAND ZINGT HAZES

Holland Zingt Hazes – van iedereen, voor iedereen – Nederland houdt van André Hazes. Zijn muziek hebben we in ons hart gesloten. Jaren na zijn overlijden is zijn muziek nog steeds onsterfelijk. De muziek is van iedereen en voor iedereen. Holland zingt Hazes heeft de afgelopen acht edities in totaal al honderdduizenden bezoekers een onvergetelijke avond bezorgd. Bij elke concert zingt 15.000 man publiek zijn hits uit volle borst mee. 

Tijdens Holland Zingt Hazes 2022 zijn André Hazes, Jeroen van der Boom en Roxeanne Hazes te zien, de andere artiesten worden op een later moment bekend gemaakt. Kortom, gegarandeerd een avond feest! 

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

Voor shows in de Ziggo Dome werken we samen met een uniek restaurant op loopafstand van de evenementenlocatie. Voorafgaand aan jullie avondje uit genieten jullie van een heerlijk diner met de signatuur van een chef-kok of een uitgebreide borrel met de smakelijkste hapjes. Voor groepen kan een aparte ruimte worden gereserveerd en onze gastvrouw zorgt ervoor dat jouw gezelschap langs de lange rij wachtenden naar binnen wordt geleid en zo precies op tijd in de zaal plaats kan nemen. Lees hier verder!

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepsboeking@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!