Kerst

Een bezoek aan een geweldige show met jouw familie, vrienden relaties en/of medewerkers in één van de mooiste theaters van het land is een onvergetelijke ervaring. Beleef samen een unieke kerst op een bijzondere, sfeervolle locatie. En dat kan vaak ook met een speciaal arrangement.

Klik hieronder op één van de voorstellingen/shows voor meer informatie.


Holiday on Ice – A NEW DAY

8 december 2023 t/m 7 januari 2024 - Diverse locaties

Holiday on Ice komt terug met een spectaculaire jubileumvoorstelling! Met onvergetelijke shows in Groningen (8 t/m 10 december), Rotterdam (15 t/m 17 december), Den Bosch (22 t/m 24 december), Amsterdam (28 t/m 30 december) en Maastricht (5 t/m 7 januari 2024). Beleef de magie van Holiday on Ice!

Bij alle locaties zijn de mogelijkheden eindeloos. Een feestelijk ontvangst van jouw gasten voorafgaand aan de show, eventueel gecombineerd met een gezellig borrelmoment in de pauze of als afsluiting. Ontzorg jouw gezelschap door vervoer per luxe touringcar te organiseren of door vooraf alvast de parkeertickets voor hen te regelen.

Korting vanaf 10 personen & diverse arrangementen!

Meer informatie? klik hier.

Dinnershow Grandeur

Dinnershow Grandeur

Diverse data - Studio 21 Hilversum

De grootste dinnershow van Nederland is terug in Studio 21. Een show vol prachtige kostuums, fantastische artiesten en heerlijk eten! Een avond vol glitter en glamour. Voor uw relaties, uw personeel of uw familie.

Tijdens het 4-gangen diner met bijpassend drankenarrangement verzorgd door Maison van den Boer, genieten de bezoekers van een wervelende show met het Grandeur live orkest.

Een glamoureuze all-inclusive ervaring voor jong én oud!

Korting vanaf 30 personen

Meer informatie? klik hier.

Great Christmas Circus

Great Christmas Circus 2023

16 december 2023 t/m 7 januari 2024 - Beverwijk

Acrobaten, clowns en jongleurs schitteren bij de tweede editie van het Great Christmas Circus tijdens de kerstvakantie. Dit grote kerstcircus vindt van 16 december tot en met 7 januari plaats in een theatertent bij De Bazaar in Beverwijk.

De absolute wereldtop op circusgebied reist exclusief voor deze familieshow af naar Nederland. In de piste ziet het publiek onder meer sensatie in de lucht, handstandacrobaten en comedy voor het hele gezin. Mis het niet!

Korting vanaf 10 personen

Meer informatie? Neem contact op.

Wintercircus Pallasso

15 december 2023 t/m 1 januari 2024 - Den Bosch

Wintercircus Pallasso het allerleukste en sfeervolste kerst en winter event van het jaar strijkt vanaf 15 December 2023 t/m 1 januari 2024 neer voor een serie bruisende theater voorstellingen vol beleving in ’s-Hertogenbosch: The Magical Winter Edition!

Geniet van de bourgondische gastvrijheid, die kenmerkende circussfeer en alles wat daarbij hoort én van een keur aan nationale en internationale artiesten. Treedt binnen in de wondere wereld van ‘Het Circus’: een beleving die zijn weerga niet kent.

Dromen waarmaken is ons doel, het publiek verblijden onze passie! Sfeer en beleving is onze kracht, bij ons kijk je niet gewoon naar een show. Je beleeft die alsof je er middenin zit!

Korting vanaf 10 personen, arrangementen mogelijk.

Meer informatie? Neem contact op.

The African Mamas – The Soul of Christmas

23 december 2023, World Forum Theater - Den Haag

The African Mamas brengen de soulmuziek terug naar het Afrikaanse continent in een sfeervol kerstprogramma met muziek van Nina Simone, Aretha Franklin, Billy Holiday en tal van andere diva’s en grootheden uit de beginjaren van de soul. Aangevuld met prachtige harmonieën en Afrikaanse traditionals waar we The African Mamas van kennen. Een hartverwarmend en kleurrijk programma dat iedereen in beweging zal brengen.

Come and Celebrate Christmas South African Style with The African Mamas!

Korting vanaf 10 personen, keuze uit diverse arrangementen

Meer informatie? Neem contact op.

Klassieke concerten

Klassieke concerten

Diverse locaties in Nederland

Een bezoek aan een klassiek concert met uw familie, relaties en/of medewerkers is een bijzondere ervaring. Beleef een feestelijke en unieke avond op een bijzondere, sfeervolle locatie.

Eventim verzorgt de ticketverkoop voor verschillende klassieke concerten zoals; Matthäus Passion, Messiah (Händel), Vier Jaargetijden, Classical Christmas & Mozart Reqiuem.

Bij 10 of meer personen bieden wij de mogelijkheid een arrangement te boeken. De afdeling Groepen helpt u graag bij het regelen van een complete belevenis.

Korting vanaf 10 personen, ook arrangementen mogelijk

Meer informatie? klik hier.

Disney 100 in Concert

Disney 100 in concert

28 december - Ziggo Dome, Amsterdam

Disney bestaat 100 jaar en viert dit met een spectaculair concert in de Ziggo Dome op donderdag 28 december! Beleef de magische momenten uit de mooiste Disney-films, gezongen door de beste artiesten én onder begeleiding van een groot live orkest.

Hits uit onder andere Disney’s The Lion King, Frozen, The Little Mermaid, Aladdin, Encanto en nog vele andere populaire titels komen voorbij. Ook de werelden van Pixar, Star Wars en Marvel zijn uiteraard onderdeel van dit concert ter ere van het 100-jarige bestaan. Mis dit magische concert niet! Tickets zijn nu te koop.

10% korting vanaf 40 personen

Meer informatie? Neem contact op.

’n Kerstavond met Frans Bauer & Sieneke

11 december 2023 - AFAS Circustheater Scheveningen

‘n Avond ‘rond kerst’ met jou, en Frans & Sieneke is een groots concert rond kerst en worden begeleid door de bekende Holland Showband. Naast de prachtige nieuwe duetten laten beide toppers ook solo van zich horen. Het splinternieuwe nummer Vaya Con Dios van Frans en Sieneke is mega trending op YouTube. In enkele dagen tijd is het al meer dan 400.000 keer bekeken. Zoveel mensen hebben gekeken, dat gaat nergens meer over, aldus Frans.

Het AFAS Circustheater Scheveningen biedt tal van mogelijkheden. Denk aan een feestelijk ontvangst met een borrel of een buffet. 

Korting vanaf 10 personen tot wel 50% En keuze uit (een combinatie van) ontvangst, pauze, diner en nazit.

Meer informatie? klik hier.

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!