Klassieke concerten
Een bezoek aan een klassiek concert met jouw familie, vrienden relaties en/of medewerkers in één van de mooiste concertzalen of kerken van het land is een onvergetelijke ervaring. Beleef samen een unieke avond op een bijzondere, sfeervolle locatie. En dat kan vaak ook met een speciaal arrangement.

Eventim verzorgt de ticketverkoop voor diverse evenementen; van musical tot theater en van concert tot festival. Aanvullend zijn groepsarrangementen en vele extra’s via Eventim te boeken. De afdeling Groepen helpt je bij het regelen van jouw complete dag of avond. Klik hieronder op één van de voorstellingen/shows voor meer informatie.

AIDA - Het Operaspektakel

AIDA, het operaspektakel

2 maart 2024 - AHOY, Rotterdam

Na ruim 20 jaar wordt de traditie van grootschalige operaproducties nieuw leven ingeblazen met een grootse productie van Giuseppe Verdi’s AIDA, de meest geliefde opera allertijden. Na de wereldpremière in Hamburg, gaat deze nieuwe productie op tournee door Europa en is op zaterdag 2 maart 2024 in Rotterdam AHOY te zien.

AIDA is namelijk voor iedereen: zowel jong als oud, vertrouwde operaliefhebber en bezoekers die voor het eerst een opera bijwonen, zij kunnen zich allen verheugen op deze bijzondere productie. Alles wordt uit de kast gehaald voor een unieke ervaring: internationale topsolisten voor de hoofdrollen een groot symfonieorkest, dansers en een internationaal operakoor. En natuurlijk een levensgroot decor, met videoschermen, special effects, soldaten, levensgrote standbeelden en een enorme olifant voor de wereldberoemde triomfmars.

Korting vanaf 20 personen

Meer informatie? Neem contact op.

Carmina Burana

Carmina Burana

November 2023 - Diverse locaties

Dirigent Raymond Janssen tekent samen met het International Symphony Orchestra uit het Oekraïense Lviv en het nationale koor van Oekraïne ‘Dumka’ voor een grootse uitvoering van de ‘Carmina Burana’. In 2019, 2021 & 2022 trok deze concertreeks volle zalen en verbrak alle records. Niet voor niets behoort de Carmina Burana – mede dankzij het wereldberoemde ‘O Fortuna’ – tot de meest populaire muziekstukken ter wereld. Meer dan 130 musici voerden het muzikale meesterwerk van componist Carl Orff uit en de publieke belangstelling was massaal.

Wegens het grote succes en de populariteit van deze klassieke concerten komt er in november 2023 nog één keer een tournee door Nederland. Laat deze kans om dit indrukwekkende muziekspektakel te beleven niet voorbij gaan!

Korting voor groepen, ook arrangementen mogelijk.

Meer informatie? klik hier.

Klassieke concerten

Klassieke concerten

Diverse locaties in Nederland

Een bezoek aan een klassiek concert met uw familie, relaties en/of medewerkers is een bijzondere ervaring. Beleef een feestelijke en unieke avond op een bijzondere, sfeervolle locatie.

Eventim verzorgt de ticketverkoop voor verschillende klassieke concerten zoals; Matthäus Passion, Messiah (Händel), Vier Jaargetijden, Classical Christmas & Mozart Reqiuem.

Bij 10 of meer personen bieden wij de mogelijkheid een arrangement te boeken. De afdeling Groepen helpt u graag bij het regelen van een complete belevenis.

Korting vanaf 10 personen, ook arrangementen mogelijk

Meer informatie? klik hier.


Disney 100 in Concert

Disney 100 in concert

28 december - Ziggo Dome, Amsterdam

Disney bestaat 100 jaar en viert dit met een spectaculair concert in de Ziggo Dome op donderdag 28 december! Beleef de magische momenten uit de mooiste Disney-films, gezongen door de beste artiesten én onder begeleiding van een groot live orkest.

Hits uit onder andere Disney’s The Lion King, Frozen, The Little Mermaid, Aladdin, Encanto en nog vele andere populaire titels komen voorbij. Ook de werelden van Pixar, Star Wars en Marvel zijn uiteraard onderdeel van dit concert ter ere van het 100-jarige bestaan. Mis dit magische concert niet! Tickets zijn nu te koop.

10% korting vanaf 40 personen

Meer informatie? Neem contact op.

Mozarts Zauberflöte

T/m 3 december 2023 - Diverse locaties

Na het grote succes van de voorstelling Amadeus in 2019 brengen regisseur Theu Boermans en zijn vaste team nu: Mozarts Zauberflöte – the next generation. Een opwindende en actuele bewerking van Mozarts wereldberoemde opera Die Zauberflöte. Het belooft een sprankelende, theatrale en muzikale toneelvoorstelling te worden, uitgevoerd met live koor en orkest.

Er is een speciale korting op aanvraag vanaf 20 personen.

Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Korting vanaf 20 personen op aanvraag

Meer informatie? Neem contact op.

De Notenkraker – Théâtre Classique

18 november 2023 - Maastricht

De Notenkraker is een geliefd klassiek ballet dat over de hele wereld een vakantieklassieker is geworden. Het ballet, gecomponeerd door Pjotr ​​Iljitsj Tsjaikovski en gechoreografeerd door Marius Petipa en Lev Ivanov, vertelt het verhaal van een jong meisje genaamd Clara die voor Kerstmis een magische notenkrakerpop krijgt.

Korting vanaf 10 personen.

Meer informatie? Neem contact op.


Het Zwanenmeer – Théâtre Classique

18 november 2023 - Maastricht

Het Zwanenmeer is een klassiek ballet dat het verhaal vertelt van een prinses genaamd Odette die door een boze tovenaar in een zwaan wordt veranderd. Dit ballet, gecomponeerd door Pjotr ​​Iljitsj Tsjaikovski en gechoreografeerd door Marius Petipa en Lev Ivanov, bevat verbluffende muziek en elegante choreografie die het publiek al meer dan een eeuw boeit.

Korting vanaf 10 personen.

Meer informatie? Neem contact op.

Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld

Vanaf 20 september t/m 8 oktober 2023 - Diverse locaties

Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld, met meer zwanen dan je kunt tellen. Zonder de authenticiteit van het Zwanenmeer aan te tasten heeft voormalig artistiek leider van The English National Ballet Derek Deane met zijn adembenemende choreografie een prachtig hoofdstuk aan dit klassieke ballet toegevoegd. De scenes met 48 zwanen – twee keer zoveel als normaal – zijn van een ontroerende schoonheid. 

€10,- korting voor volwassenen. Afhankelijk van de locatie.

Meer informatie? Neem contact op.

Het Zwanenmeer Op Het Water

28 november 2023 - Maastricht

Het meest unieke klassiek ballet komt naar Nederland! Dansen op het water is doodnormaal voor zwanen, maar van prima ballerina Iryna Khandazhevskyi en haar balletgezelschap een unieke prestatie. Van de eerste passen in het bad tot de perfecte choreografie, van de reeks pointes tot de duik van de zwarte zwanen die alles natspatten, van de dans in de regen tot het geweldige slot. Niets is aan het toeval overgelaten: outfits, schoenen, tutu’s, alles is tot in de puntjes uitgewerkt voor dit topspektakel! De speciale effecten en de decors met digitale projecties geven ook een fantastische dimensie aan deze voorstelling. 

Korting vanaf 10 personen. Arrangementen op aanvraag.

Meer informatie? Neem contact op.


Het Zwanenmeer – Ballet en Orkest

Vanaf 23 maart t/m 26 mei 2024 - Diverse locaties

Een meesterwerk van klassiek ballet, het Zwanenmeer is terug. Herontdek in 2024 de romantiek van een prins en een zwanenprinses in een gloednieuwe show, met zoals elk jaar een andere productie.

Dit wereldberoemde ballet, laat ons de liefde beleven van prins Siegfried voor prinses Odette die door de boze tovenaar Von Rothbart is vervloekt. De grenzen van de eeuwige liefde verkennend, bekoort Het Zwanenmeer als hoogtepunt van het romantische ballet en blijft het al generaties lang toeschouwers betoveren en verleiden.

Korting vanaf 10 personen. Verschillende arrangementen mogelijk, afhankelijk van de locatie.

Meer informatie? Neem contact op.

De Notenkraker

De Notenkraker

Januari 2024 - Diverse locaties

Kom en herontdek de magie van Kerstmis in 2024 met het klassieke meesterwerk De Notenkraker, in een nieuw klassiek ballet, met zoals elk jaar een andere productie.

Dit kerstverhaal vertelt het verhaal van de jonge Clara die een Notenkraker in de vorm van een mannetje cadeau krijgt. In een mysterieuze nacht is het speelgoed onder leiding van de Notenkraker verwikkeld in een strijd tegen de ellendige muizen van het huis. Gewekt door het lawaai besluit Clara haar angsten onder ogen te zien door deel te nemen aan het gevecht en haar lieve Notenkraker te redden van het gevaar. Ontroerd door zijn moed en vol dankbaarheid verandert hij in een charmante prins en neemt Clara mee naar een magisch koninkrijk.

Korting vanaf 10 personen & diverse arrangementen!

Meer informatie? Neem contact op.

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!