Klassieke concerten

Een bezoek aan een klassiek concert met jouw familie, vrienden relaties en/of medewerkers in één van de mooiste concertzalen of kerken van het land is een onvergetelijke ervaring. Beleef samen een unieke avond op een bijzondere, sfeervolle locatie. En dat kan vaak ook met een speciaal arrangement.

Eventim verzorgt de ticketverkoop voor diverse evenementen; van musical tot theater en van concert tot festival. Aanvullend zijn groepsarrangementen en vele extra’s via Eventim te boeken. De afdeling Groepen helpt je bij het regelen van jouw complete dag of avond. Klik hieronder op één van de voorstellingen/shows voor meer informatie.


Klassieke concerten

Klassieke concerten 1

Vanaf december - diverse locaties

Een bezoek aan een klassiek concert met uw familie, relaties en/of medewerkers is een bijzondere ervaring. Beleef een feestelijke en unieke avond op een bijzondere, sfeervolle locatie.

Eventim verzorgt de ticketverkoop voor verschillende klassieke concerten zoals; Classical Christmas met Jan Vayne, Händels Messiah, Bachs Matthäus Passion of Mozarts Requiem.

Bij 10 of meer personen bieden wij de mogelijkheid een arrangement te boeken. De afdeling Groepen helpt u graag bij het regelen van een complete belevenis.

Korting vanaf 10 personen, ook arrangementen mogelijk

Carmina Burana

Carmina Burana 2

December 2022 - diverse locaties

Dirigent Raymond Janssen tekent samen met het International Symphony Orchestra uit het Oekraïense Lviv en het nationale koor van Oekraïne ‘Dumka’ voor een grootse uitvoering van de ‘Carmina Burana’. In december 2022 komt deze concertreeks terug, sterker en indrukwekkender dan ooit!

Carmina Burana reist langs verschillende steden en in de theaters zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar om deze avond uit compleet te maken. Ontvangst, een hapje en drankje in de pauze, of een volledig verzorgde avond uit met begeleiding door een gastvrouw of -heer. Neem contact met ons op om jouw wensen en de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Diverse arrangementen

Het Zwanenmeer – Ballet en Orkest 3

Maart 2023 - diverse locaties

Een meesterwerk van klassiek ballet, het Zwanenmeer is terug met een nieuwe tour in Frankrijk en Europa. Herontdek in 2023 de romantiek van een prins en een zwanenprinses in een gloednieuwe show, met zoals elk jaar een andere productie.

Dit wereldberoemde ballet, laat ons de liefde beleven van prins Siegfried voor prinses Odette die door de boze tovenaar Von Rothbart is vervloekt. De grenzen van de eeuwige liefde verkennend, bekoort Het Zwanenmeer als hoogtepunt van het romantische ballet en blijft het al generaties lang toeschouwers betoveren en verleiden.

Korting vanaf 10 persone.n, ook arrangementen mogelijk

Meer informatie? Neem contact op.


The Star Wars Suite

The Star Wars Suite 1

December - Heerlen & Amsterdam

Meer dan 130 muzikanten brengen dit najaar de muziek van Star Wars tot leven tijdens een unieke concertreeks in Nederland. The Star Wars Suite is op zondag 4 december te zien in Parkstad Limburg Theaters in Heerlen en op donderdag 22 december te zien in het World Forum Theater in Den Haag.

In samenwerking met het World Forum Theater bieden we diverse extra’s aan. Maak de middag of avond compleet met een pauzearrangement of maak met jouw gasten gebruik van een overheerlijk seizoensgebonden drie-gangen menu met onbeperkt dranken inclusief.

Diverse arrangementen

The Harry Potter Symphony

The Harry Potter Symphony 2

December 2022, World Forum Theater - Den Haag

Magische filmmuziek, groot spektakel en speciale effecten. The Harry Potter Symphony komt naar Den Haag. Op donderdag 15 december, vrijdag 16 december, zaterdag 17 december en zondag 18 december te zien in het World Forum Theater.

Concerten met een filmthema zijn mateloos populair. ‘The Harry Potter Symphony’ is echter – met maar liefst 130 musici op het podium – uniek in dit genre. De omvang van de productie is immens en garandeert een meeslepende en intense beleving voor het publiek die ruim twee uur duurt. Het thema leent zich daar bij uitstek voor.

In samenwerking met het World Forum Theater bieden we diverse extra’s aan. Maak de middag of avond compleet met een pauzearrangement of maak met jouw gasten gebruik van een overheerlijk seizoensgebonden drie-gangen menu met onbeperkt dranken inclusief.

Diverse arrangementen

Opera Gala

Opera Gala 2023 3

Februari 2023, Concertgebouw - Amsterdam

Tijdens dit spectaculaire Opera Gala staan de mooiste operakoren uit de muziekhistorie centraal, waaronder Nabucco, Il Trovatore, Carmen, La Traviata, Tosca en Aïda.

De Nationale Opera van Timisoara vertolkt op zaterdag 25 en zondag 26 februari 2023 wereldberoemde aria’s onder leiding van dirigent Raymond Janssen. Internationaal gerenommeerde solisten zorgen samen met het koor en orkest voor een ongeëvenaard muzikaal spektakel.

Korting vanaf 10 personen


SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!