Ladies of Soul

Op 29 oktober 2021 zijn de Ladies of Soul terug in de Ziggo Dome. Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer hebben na 6 edities en 15 uitverkochte shows in de Ziggo Dome de tijd genomen om te werken aan een nieuwe show en keren deze zomer terug naar de Amsterdamse poptempel.

OVER LADIES OF SOUL

In het soulvolle concert worden energieke uptempo nummers afgewisseld met powerballads. Het is een groots opgezette show doorweven met mooie, intieme momenten. Een live band, bestaande uit muzikanten die hun sporen al ruimschoots in de muziek hebben verdiend, begeleiden de Ladies of Soul tijdens de avonden.

Edsilia Rombley heeft er zin in: “We zitten vol goede ideeën en zijn klaar voor een nieuwe editie Ladies of Soul.” Ook Candy Dulfer kijkt uit naar november: “De lijstjes vol met songs zijn niet aan te slepen. Iedereen zit weer vol frisse energie en de show belooft echt weer een spektakel te worden met te gekke muziek. Het wordt weer een mix van vroeger en nu, waarbij we onze eigen persoonlijke favorieten combineren tot een geheel. Het wordt weer magisch.”

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

Geniet optimaal van jouw Ladies of Soul avond met de verschillende arrangementen. Zo kun je kiezen uit het Soul Drinks arrangement, dat je toegang geeft tot een aparte VIP entree, een borrel voorafgaand aan de show met hapjes en drankjes en consumptiemunten t.w.v. 15 euro voor drankjes tijdens de show en geniet je achteraf van een heuse afterparty. Dit alles kun je ook nog eens uitbreiden met een informeel diner met het Soul Food arrangement.

Je kunt ook helemaal to the max gaan met een heerlijke overnachting in Jaz in the City Amsterdam! Bij het trendy hotel staat muziek centraal, zijn gemak en gastvrijheid de standaard en is de Ziggo Dome next door. 

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepsboeking@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!