Ladies of Soul

Op 23 en 24 september 2022 zijn de Ladies of Soul terug in de Ziggo Dome. Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer keren na 6 edities en 15 uitverkochte shows in de Ziggo Dome de tijd genomen om te werken aan een nieuwe show en keren volgend jaar terug naar de Amsterdamse poptempel.

OVER LADIES OF SOUL

In het soulvolle concert worden energieke uptempo nummers afgewisseld met powerballads. Het is een groots opgezette show doorweven met mooie, intieme momenten. Een live band, bestaande uit muzikanten die hun sporen al ruimschoots in de muziek hebben verdiend, begeleiden de Ladies of Soul tijdens de avonden.

Edsilia Rombley heeft er zin in: “We zitten vol goede ideeën en zijn klaar voor een nieuwe editie Ladies of Soul.” Ook Candy Dulfer kijkt uit naar oktober: “De lijstjes vol met songs zijn niet aan te slepen. Iedereen zit weer vol frisse energie en de show belooft echt weer een spektakel te worden met te gekke muziek. Het wordt weer een mix van vroeger en nu, waarbij we onze eigen persoonlijke favorieten combineren tot een geheel. Het wordt weer magisch.”

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

Voor shows in de Ziggo Dome werken we samen met een uniek restaurant op loopafstand van de evenementenlocatie. Voorafgaand aan jullie avondje uit genieten jullie van een heerlijk diner met de signatuur van een chef-kok of een uitgebreide borrel met de smakelijkste hapjes.

Voor groepen kan een aparte ruimte worden gereserveerd en onze gastvrouw zorgt ervoor dat jouw gezelschap langs de lange rij wachtenden naar binnen wordt geleid en zo precies op tijd in de zaal plaats kan nemen. Lees hier verder!

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

[image_carousel source=”taxonomy: category/90,84″ limit=”20″ slides_style=”default” controls_style=”dark” crop=”1:1″ columns=”4″ adaptive=”yes” spacing=”yes” align=”none” max_width=”none” captions=”no” arrows=”yes” dots=”no” link=”post” target=”self” autoplay=”5″ speed=”medium” image_size=”large” outline=”yes” random=”no” class=””]

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!