Les Misérables

Het verhaal over vriendschap, vrijheid en liefde is terug in Nederland. Beleef de klassieker nu als nooit tevoren met een geheel nieuw decor en een sterrencast, met o.a. Milan van Waardenburg, Freek Bartels & Vajèn van den Bosch. Les Misérables is door heel Nederland te zien!

OVER LES MISERABLES

Frankrijk in een tijd van onrust, armoede en oneerlijkheid. Na 19 jaar gevangenschap lijkt Jean Valjean zijn vrijheid tegemoet te gaan. Javert helpt hem uit de droom en laat hem weten aan welke voorwaarden hij de rest van zijn leven moet voldoen. Om hieraan te ontsnappen verscheurt Jean Valjean zijn vrijlatingsbrief en neemt een nieuwe identiteit aan. Door de jaren heen bewijst hij een goed persoon te zijn en probeert hij zijn verleden achter zich te laten. Lukt het Jean Valjean om uit handen te blijven van de geobsedeerde Javert, die hem koste wat kost wil bestraffen voor het breken met de voorwaarden?

Les Misérables, een legendarisch, maar vooral zeer aangrijpend en tijdloos verhaal. Geschreven door Victor Hugo. Een musical die je gezien moet hebben!

Les Misérables

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

Maak je avond nog completer met mooie arrangementen in het World Forum Theater Den Haag. Geniet van het welkomstarrangement of ga voor een ontvangst en pauze arrangement. Ook een receptie is mogelijk en dineren behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie over de arrangementen?
Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!