Live on the Beach 2022

LIVE on the BEACH zijn de grootste strandconcerten van Nederland. Geniet met je voeten in het zand op het strand van Scheveningen van de beste artiesten! Geniet op vrijdag 13 mei van Celebrate the 90’s, op zaterdag 14 mei van Kensington & De Staat, op zondag 15 mei van Krezip & Danny Vera of op donderdag 1 september van Tino Martin & Friends.

Celebrate the 90’s – vrijdag 13 mei

Een dag vol zon, zee strand en een onvergetelijke trip down memory lane! Terug naar de onbezorgde tijd van de Discman, Friends, Tamagotchi’s, Flippo’s, Happy Hardcore en (wie had hem niet?) de Nokia 5110 en natuurlijk de vetste 90’s hits! Met Charly Lownoise & Mental Theo, maar ook 2 Unlimited, Vengaboys, The Party Animals, 2 Brothers on the 4th Floor en Twent4seven (FT Nancy) zijn van de partij. De host van de avond is niemand minder dan 90’s liefhebber en Radio 10 DJ: Gerard Ekdom, die deze avond zelf ook zijn meest favoriete jaren 90 platen voor je draait.

Kensington & De Staat – zaterdag 14 mei

Zin om een avondje te rocken? Kom dan naar het grootse strandconcert van Kensingston & De Staat op het legendarische strand van Scheveningen. ”We kunnen niet wachten om weer te spelen! Hoe mooi is het om aan het eind van een warme zomerdag met z’n allen helemaal los te gaan?, ” aldus bandlid Casper Starreveld. Maak je op voor een heerlijke zomerse avond die je niet snel zult vergeten. Beleef met je voeten in het zand, zon aan de hemel en biertje in de hand dit spectaculaire strandconcert!

Krezip & Danny Vera – zondag 15 mei

Krezip kan niet wachten om de zomer af te trappen met dit grote concert op het strand van Scheveningen. ”We kijken er ongelofelijk naar uit om de zomer af te trappen met een bijzonder strandconcert LIVE on the BEACH,” aldus Jacqueline Govaert. “We kijken er ongelofelijk naar uit om de zomer af te trappen met een bijzonder strandconcert LIVE on the BEACH. Het is een prachtige locatie en samen met geweldige artiesten als Nielson en Danny Vera kan het alleen maar een hele bijzondere avond worden!”

Tino Martin & Friends – donderdag 1 september

De laatste in de reeks LIVE on the Beach-concerten is niemand minder dan Tino Martin, met o.a. Kris Kross Amsterdam, Emma Heesters, Mart Hoogkamer en special guest Rolf Sanchez. “Aankomende zomer met mijn voltallige band en mijn vrienden op het strand van Scheveningen spelen is iets waar we met z’n allen enorm naar uitkijken. Eindelijk, we kunnen niet wachten om onze fans weer te zien! Het belooft een fantastische avond te worden,” aldus Tino.

Arrangementen

Strandclub Aan De Koot en Aloha aan het Noorderstrand heten je van harte welkom bij de bijzondere strandconcerten van LIVE on the Beach. Beide locaties liggen direct aan het festivalterrein waardoor je bij deze locaties in de gelegenheid bent te genieten van verschillende arrangementen met uitzicht op het podium.

Met het exclusieve Strandclub Arrangement ticket bij Aan De Koot geniet je van het concert, heerlijk eten en de fantastische sfeer op één van de mooiste locaties die onze kust kent. Bij Strandclub Aloha kun je terecht voor een overheerlijke Beach BBQ. Neem contact op met de afdeling Groepen voor meer info over deze arrangementen.

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!