DeLaMar Theater

Marnixstraat 402, 1017 PL Amsterdam

Over DeLaMar Theater

DeLaMar Theater is hét theater in hartje Amsterdam. Of je nou houdt van musicals, cabaret of muziek. Bij DeLaMar Theater ben je van harte welkom. DeLaMar Theater beschikt over twee theaterzalen en diverse sfeervolle foyers. Hierdoor kan voor elk zakelijk evenement een geschikte en unieke ruimte worden aangeboden.

Mogelijkheden

De vele voorstellingen in het prachtige DeLaMar Theater zijn te combineren met diverse arrangementen naar keuze. Denk aan een pauze arrangement al dan niet gecombineerd met een diner. Een ontvangst of liever een drankje na afloop van de voorstelling. Een gastvrouw ontvangt jouw gasten, overhandigt de kaarten, begeleidt gedurende de hele avond en zorgt dat de avond vlekkeloos verloopt.

Onder leiding van chef-kok Peter de Vries verzorgt de keukenbrigade met veel plezier de catering. Of je nu de gehele dag in het theater wilt zijn of ’s avonds wilt dineren, jouw gasten worden graag van een drankje én een hapje voorzien. DeLaMar Theater kan per auto, met het openbaar vervoer en zelfs per boot worden bereikt.

Wat kan er allemaal met mijn groep?

  • Theater
  • Musicals
  • Arrangementen
  • Vergadermogelijkheden
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Overnachten
  • Parkeren

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl


Ons aanbod op deze locatie:

Kijk voor ons volledige aanbod op Eventim.nl!

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!