Michael Jackson Starring Ben

Op 23 mei 2022 vindt een magisch muzikaal eerbetoon aan Michael Jackson plaatst! De locatie is minstens zo uniek als de voorstelling zelf. Te zien in het Concertgebouw in Amsterdam.

OVER MICHAEL JACKSON STARRING BEN

De rol van Michael Jackson wordt vertolkt door de Britse zanger Ben Bowman. Hij is veel meer dan simpelweg een imitator van Michael. Alle bewegingen, intonaties, moves en routines zijn vrijwel identiek. Telkens weer vergeet het publiek dat het om een tribute artiest gaat. Dit bijzondere talent geeft de voorstelling ‘Michael starring Ben’ het karakter van een echt en authentiek concert. Het is daarmee de ultieme Jackson ervaring voor alle fans.

Tel daarbij de onnavolgbare setting van Het Concertgebouw op en alle ingrediënten zijn aanwezig voor een spectaculaire muzikale avond. Hoofdrol is weggelegd voor de muziek. Die wordt naast leadzanger Bowman uitgevoerd door een grote live band. Daarnaast worden spectaculaire kostuums en special effects toegepast. Smooth Criminal, Remember the time, Heal the World, They Don’t Care About us en Black or White. Alle iconische hits die Michael Jackson de status van ‘King of Pop’ gaven komen voorbij. Mis het niet!

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

In het Concertgebouw beleef je gegarandeerd een sensationele avond met jouw gezelschap. Geïnteresseerd in een arrangement of extra’s? Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw uitje helemaal compleet te maken. Neem contact met ons op. We denken graag met je mee!

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!