MUSICAL, THEATERVOORSTELLING OF CONCERT?

Eventim, dé ticketshop van Nederland. Of het nu gaat om tickets voor een musical, dinnershow, concert of evenement, bij Eventim zorgen wij er al 30 jaar voor dat onze klanten altijd de beste tickets ontvangen. Aanvullend zijn groepsarrangementen en vele extra’s via Eventim te boeken.

De afdeling Groepen helpt bij het regelen van een complete dag of avond uit. Op basis van jouw wensen en ideeën creëren we samen een compleet arrangement. Denk bijvoorbeeld eens aan een host die jullie begeleidt, een touringcar die de groep ophaalt en veilig terugbrengt of kies voor een vergaderarrangement met een diner in het theater waarna jullie een grandioze avond hebben bij een voorstelling.

En dit kan bijna bij elke show of voorstelling. Bij een musical als Les Misérables of Disney’s AIDA, maar ook bij een dinnershow als Grandeur of een spectaculaire show van Holiday on Ice als afsluiter van het jaar.

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!