Musicals

Een bezoek aan een musical met jouw familie, vrienden relaties en/of medewerkers in één van de mooiste theaters van het land is een onvergetelijke ervaring. Beleef samen een unieke avond op een bijzondere, sfeervolle locatie. En dat kan vaak ook met een speciaal arrangement.

Eventim verzorgt de ticketverkoop voor diverse evenementen; van musical tot theater en van concert tot festival. Aanvullend zijn groepsarrangementen en vele extra’s via Eventim te boeken. De afdeling Groepen helpt je bij het regelen van jouw complete dag of avond. Klik hieronder op één van de voorstellingen/shows voor meer informatie.


Disney’s Aladdin

AFAS Circustheater - Scheveningen

De grote Broadway musical is een theaterspektakel vol humor, kleurrijke kostuums en special effects.

Het AFAS Circustheater Scheveningen bied tal van mogelijkheden. Denk aan een feestelijk ontvangst met een borrel of een buffet. Voor bedrijven kan de bedrijfsnaam vermeld worden in het theater en er zijn diverse ruimtes die te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld een vergadering of presentatie, waarna jouw gasten aansluitend van de show kunnen genieten.

Tot en met 26 februari 2023!

Keuze uit (een combinatie van) borrel-, lunch-, diner- en high tea-arrangementen.

Het was Zondag in het Zuiden

19 juli t/m 20 augustus 2023 - Tegelen

Het was zondag 19 december 1993. Niemand maakte zich zorgen totdat het hoge water de provincie binnenstroomt. In een korte tijd staat Limburg onderwater. Iedereen komt samen en helpt elkaar. Zoiets zou eens in de paar honderd jaar gebeuren, maar niets is minder waar. Het hoogwater zal weer komen, dat is slechts een kwestie van geduld.

Deze spektakelmusical is van 19 juli t/m 20 augustus 2023 te zien in het Openluchttheater De Doolhof in Tegelen. Slechts 20 keer te zien.

Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Korting vanaf 10 personen.

Meer informatie? Neem contact op.

Tina - De Tina Turner Musical

TINA – De Tina Turner Musical

Beatrix Theater Utrecht

TINA – De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte.

Het Beatrix Theater in Utrecht staat garant voor een gezellige avond of middag uit. Een diner vooraf? Een borrel aansluitend aan de voorstelling? Combineer deze onvergetelijke theaterervaring met een arrangement afgestemd op jullie wensen.

Keuze uit (een combinatie van) borrel-, lunch-, diner- en high tea-arrangementen.

Blind Date

Blind Date

Nu in het theater - diverse locaties

Bob en Jenny zijn bijna wanhopig: alle dates lopen in het honderd. Zowel Bob als Jenny zijn op zoek naar iets echts, maar is dat nog mogelijk? Lukt het in tijden van Facebook en Instagram om zonder enig vooroordeel op date te gaan? Na een 100% match op papier worden Bob en Jenny aan elkaar gekoppeld op een blind date.

Blind Date is een nieuwe, Nederlandse musical die de draak steekt met alle ongemakkelijkheden die bij blind dates komen kijken. Een avond vol bizarre situaties, gênante toestanden en hilarische herkenbaarheid.

Voor iedereen die verliefd was, is of het nog moet worden!

Vanaf 10 personen bij veel theaters korting

Meer informatie? Neem contact op.

Charlie and the Chocolate Factory

Charlie and the Chocolate Factory

Nu in het theater - diverse locaties

Roald Dahls populairste boek komt tot leven in een spectaculaire musical vol prachtige nummers, een oogstrelend decor en geestig herkenbare personages. Na West End & Broadway is deze meeslepende musical nu voor het eerst te zien in Nederland.

Charlie and the Chocolate Factory  reist langs verschillende steden en in ieder theater zijn vele mogelijkheden beschikbaar om deze avond uit compleet te maken. Ontvangst, een hapje en drankje in de pauze, of een volledig verzorgde avond uit met begeleiding door een gastvrouw of -heer. Neem contact met ons op om jouw wensen en de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Diverse mogelijkheden afhankelijk van locatie

Disney’s AIDA

AFAS Circustheater Scheveningen

Disney geeft deze nieuwe versie van AIDA nóg meer kracht, kleur en passie mee. Voeg daarbij de sterke cast ‒ met in de hoofdrollen Gaia Aikman, April Darby en Naidjim Severina ‒ en je weet: AIDA is de must see musical.

Het AFAS Circustheater Scheveningen biedt tal van mogelijkheden. Denk aan een feestelijk ontvangst met een borrel of een buffet. Voor bedrijven kan de bedrijfsnaam vermeld worden in het theater en er zijn diverse ruimtes die te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld een vergadering of presentatie, waarna jouw gasten aansluitend van de show kunnen genieten.

Disney’s AIDA de musical te zien vanaf april 2023 in het AFAS Circustheater Scheveningen.

Keuze uit (een combinatie van) borrel-, lunch-, diner- en high tea-arrangementen.

Les Misérables

World Forum Theater - Den Haag

Het verhaal over vriendschap, vrijheid en liefde keert terug naar Nederland.

Beleef de klassieker nu als nooit tevoren. Met een geheel nieuw decor en sterrencast waaronder Milan van Waardenburg, René van Kooten, Vajèn van den Bosch en Freek Bartels. Vanaf 18 februari t/m 1 oktober 2023 door het hele land.

De populairste musical ter wereld, geliefd bij publiek en pers. Maak je avond nog completer met een VIP pauze-arrangement of een diner bij de voorstelling in het World Forum Theater in Den Haag. Voor groepen is er een speciale korting beschikbaar.

Korting vanaf 10 personen, keuze uit 3 gangendiner en/of VIP pauze arrangement.

Grease

Grease

Vanaf April 2023 in het theater - diverse locaties

Grease vertelt het verhaal van de tieners Danny en Sandy, die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd als Sandy overstapt naar de school van Danny. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar vooral stoer te willen overkomen op zijn vrienden. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang?

Een cast van 24 talenten en een live orkest staan klaar om van Grease een feest voor jong en oud te maken; vol humor, sprankelende choreografieën en natuurlijk alle bekende hits.

Meer informatie? Neem contact op.

Musical De Tocht

Musical De Tocht

Oktober 2023 - Leeuwarden

De Tocht vertelt het verhaal van afzien, doorzetten en de kracht van vriendschap. Vanaf oktober 2023 is deze nieuwe Nederlandse musical te zien in een speciaal gebouwd theater in Leeuwarden met een ijsvloer van maar liefst 2.000 m2. Het belooft een ervaring te worden om nooit te vergeten!

In een spectaculaire muzikale theaterbeleving word je meegezogen in het indrukwekkende verhaal van vijf vroegere schaatsvrienden die elkaar in de loop der jaren door ruzie en afgunst uit het oog verloren zijn. Maar in hun jongere jaren deden ze elkaar een belofte: als De Tocht ooit nog een keer komt, dan rijden we hem samen uit. Belofte maakt schuld, zeker aangezien één van de vrienden een geheim bij zich draagt, waardoor er veel meer op het spel staat dan enkel het halen van het kruisje…

Meer informatie volgt

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!