Musicals
Een bezoek aan een musical met jouw familie, vrienden relaties en/of medewerkers in één van de mooiste theaters van het land is een onvergetelijke ervaring. Beleef samen een unieke avond op een bijzondere, sfeervolle locatie. En dat kan vaak ook met een speciaal arrangement.

Eventim verzorgt de ticketverkoop voor diverse evenementen; van musical tot theater en van concert tot festival. Aanvullend zijn groepsarrangementen en vele extra’s via Eventim te boeken. De afdeling Groepen helpt je bij het regelen van jouw complete dag of avond. Klik hieronder op één van de voorstellingen/shows voor meer informatie.

Disney’s AIDA

AFAS Circustheater Scheveningen

Disney geeft deze nieuwe versie van AIDA nóg meer kracht, kleur en passie mee. Voeg daarbij de sterke cast ‒ met in de hoofdrollen Gaia Aikman, April Darby en Naidjim Severina ‒ en je weet: AIDA is de must see musical.

Het AFAS Circustheater Scheveningen biedt tal van mogelijkheden. Denk aan een feestelijk ontvangst met een borrel of een buffet. Voor bedrijven kan de bedrijfsnaam vermeld worden in het theater en er zijn diverse ruimtes die te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld een vergadering of presentatie, waarna jouw gasten aansluitend van de show kunnen genieten.

Keuze uit (een combinatie van) ontvangst, pauze, diner en nazit.

Meer informatie? klik hier.

Pretty Woman

Vanaf 21 september 2023 - Beatrix Theater Utrecht

Weer eens lachen, zwijmelen en genieten? Goed nieuws! Na internationale successen komt de musical Pretty Woman eindelijk naar Nederland. Gebaseerd op de iconische film uit de jaren ’90 met Julia Roberts en Richard Gere. Geniet van de glitter en glamour met als decor de straten van Hollywood in een verhaal vol romantiek en humor.

Het Beatrix Theater in Utrecht staat garant voor een gezellige avond of middag uit. Een diner vooraf? Een borrel aansluitend aan de voorstelling? Combineer deze onvergetelijke theaterervaring met een arrangement afgestemd op jullie wensen.

Keuze uit (een combinatie van) ontvangst, pauze, diner en nazit.

Meer informatie? klik hier.

Piaf

Vanaf 23 september 2023 t/m 24 februari 2024 - Diverse locaties

De Nederlandse musical over Edith Piaf. Edith Piaf is zojuist overleden. En ze is danig in de war. Dit is niet wat ze wou. Dit is niet wat ze ooit bedacht had. Ze zou sterven in Parijs met een priester aan haar bed. Niet in een of ander gehucht. Pas overleden komt de verwarde Piaf vier karakters tegen. De Engel. De Duivel. De Nar. En de Dood. Dan blijkt dat haar man Theo Sarapo goed naar haar geluisterd heeft. Hij heeft een ambulance gebeld en tegen de chauffeur liegt hij dat Edith slaapt. De tocht is een lange. Bijna duizend kilometer. Piaf houdt tegenover haar vier levensgezellen vol dat ze niet dood is zo lang ze niet in Parijs is. En zo lang ze niet weet wat ze achterlaat. Zo zit ze voor de duur van de tocht naar Parijs opgescheept met deze vier passagiers, waarvan eenieder een onuitwisbare indruk op haar bestaan heeft achtergelaten. Piaf wil weten waar deze vier in haar leven waren.

Aan de hand van hun verhalen en de onvergetelijke muziek van Edith Piaf herbeleefd de legende verschillende belangrijke momenten in haar leven om te ontdekken wie ze was en erachter te komen wat het is dat ze achterlaat.

Korting afhankelijk van de locatie. Arrangementen in DeLaMar mogelijk.

Meer informatie? Neem contact op.

les Miserables

Les Misérables

T/m 12 november 2023 - Diverse locaties

Het verhaal over vriendschap, vrijheid en liefde keert terug naar Nederland.

Beleef de klassieker nu als nooit tevoren. Met een geheel nieuw decor en sterrencast waaronder Milan van Waardenburg, René van Kooten, Vajèn van den Bosch en Freek Bartels. Tot en met 1 oktober 2023 door het hele land.

De populairste musical ter wereld, geliefd bij publiek en pers. Maak je avond nog completer met een pauze-arrangement of een diner. Voor groepen is er een speciale korting beschikbaar.

Korting vanaf 10 personen, mogelijkheid voor diverse arrangementen..

Meer informatie? klik hier.

Mamma Mia!

Mamma Mia!

Vanaf 29 augustus 2023 t/m 1 april 2024 - Diverse locaties

De populaire musical MAMMA MIA! is zonder twijfel een sensatie. Wereldwijd werd de musical al door meer dan 60 miljoen bezoekers gezien. Vanaf september 2023 zal deze vernieuwde versie te zien zijn in meer dan 20 Nederlandse theaters.

De landelijke première vindt op 10 september 2023 plaats in het DeLaMar te Amsterdam.

Maak je avond nog completer met een pauze-arrangement of een diner bij de voorstelling in het World Forum Theater in Den Haag. Ook bij andere theaters zijn arrangementen op aanvraag mogelijk.
Voor groepen is er een speciale korting beschikbaar.

Korting vanaf 10 personen, keuze uit diverse arrangementen

Meer informatie? Neem contact op.

Het was Zondag in het zuiden

Het was Zondag in het Zuiden

5 juni t/m 30 juni 2024 - Tegelen

Het was zondag 19 december 1993. Niemand maakte zich zorgen totdat het hoge water de provincie binnenstroomt. In een korte tijd staat Limburg onderwater. Iedereen komt samen en helpt elkaar. Zoiets zou eens in de paar honderd jaar gebeuren, maar niets is minder waar. Het hoogwater zal weer komen, dat is slechts een kwestie van geduld.

Deze spektakelmusical komt terug in 2024 van 5 juni t/m 30 juni 2024 te zien in het Openluchttheater De Doolhof in Tegelen.

Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Korting vanaf 10 personen.

Meer informatie? Neem contact op.

De Hospita

Vanaf 11 november 2023 t/m 6 april 2024 - Diverse locaties

Het jubileumjaar van Simone Kleinsma wordt gevierd met de eerste speciaal voor haar geschreven musical: De Hospita. De gloednieuwe Nederlandse musical comedy De Hospita vertelt het verhaal van Madeleine Coutard (Simone Kleinsma), een flamboyante dame die ooit een revuester was, met vlijmscherpe humor. De Hospita neemt je mee naar het hedendaagse Amsterdam én naar het bruisende Parijs van de vorige eeuw. Een musical met humor en ontroering, over de herkenbare verschillen tussen jong en oud en de kracht van ware liefde.

In Chassé Theater Breda en Martiniplaza Groningen zijn verschillende arrangementen beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Keuze uit diverse arrangementen (afhankelijk van locatie).

Meer informatie? Neem contact op.

Grease

Grease

T/m 29 oktober 2023 - Diverse locaties

Grease vertelt het verhaal van de tieners Danny en Sandy, die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd als Sandy overstapt naar de school van Danny. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar vooral stoer te willen overkomen op zijn vrienden. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang?

Een cast van 24 talenten en een live orkest staan klaar om van Grease de musical een feest voor jong en oud te maken; vol humor, sprankelende choreografieën en natuurlijk alle bekende hits.

Meer informatie? Neem contact op.

Disney Winnie de Poeh

Vanaf 30 september 2023 t/m 3 mei 2024 - Diverse locaties

Disney Winnie de Pooh de musical komt naar Nederland! Samen met zijn vriendjes Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn, Uil en Teigetje staat Winnie in het theater met een nieuw avontuur. Diep in het Honderd Bunderbos staat een nieuw avontuur te beginnen. Het wordt een drukke dag voor Winnie de Poeh, als hij tijdens het zoeken naar honing uiteindelijk zelf een boom in moet duiken! Gelukkig zijn al zijn vriendjes er om te helpen. Deze nieuwe familiemusical komt nu voor het eerst naar Nederland en is volledig gezongen en gesproken in het Nederlands!

10% korting afhankelijk van de locatie. Arrangementen in DeLaMar mogelijk.

Meer informatie? Neem contact op.

Peter Pan de Musical

Vanaf 21 januari 2024 t/m 21 april 2024 - Diverse locaties

Reis samen met Peter Pan af naar Nimmerland in het theater tijdens deze nieuwe musical. Fantastische avonturen wachten op Wendy wanneer Peter Pan haar slaapkamer binnenvliegt en haar meeneemt naar de magische wereld van Nimmerland. Het elfje Tinkerbel leert Wendy vliegen en samen met de Verloren Jongens ontdekken ze het eiland. Daar ontmoeten ze de stoere prinses Tijgerlelie, maar ook ruige piraten. Is Wendy klaar om samen met Peter Pan de strijd aan te gaan met de beruchte Kapitein Haak? Na de voorstelling mag iedereen op de foto met Kapitein Haak, Wendy of een van de andere karakters uit de musical!

10% korting afhankelijk van de locatie. Arrangementen in Amersfoort mogelijk.

Meer informatie? Neem contact op.

Pride & Prejudice de Musical

Vanaf 27 december 2023 t/m 10 maart 2024 - Diverse locaties

Na het boek, de film en de geroemde BBC-serie is Pride & Prejudice voor het eerst als musical te zien. Een all female cast brengt het klassieke liefdesverhaal van Jane Austen in een frisse bewerking.

Pride & Prejudice voert ons terug naar het Engeland aan het einde van de 18e eeuw. De vijf Bennet zussen worden door hun moeder opgevoed met maar één doel: het vinden van de juiste man om hun toekomst veilig te stellen. Als de rijke vrijgezel Mr. Bingley in hun omgeving komt te wonen, zijn de zussen in alle staten. Hij nodigt ze uit voor een bal. Daar ontmoet Elizabeth Bennet de zelfingenomen Mr Darcy. Ze is van hem onder de indruk, maar bepaalt dan dat zij zélf over haar toekomst wil beslissen.

10% korting afhankelijk van de locatie. Arrangementen in DeLaMar mogelijk.

Meer informatie? Neem contact op.

100% COCO New York de Musical

100% COCO New York de Musical

Vanaf 4 februari 2024 t/m 20 april 2024 - Diverse locaties

COCO komt terug naar het theater. De succesvolle reeks boeken en films van Niki Smit krijgt een vervolg met een compleet nieuwe musical, 100% COCO New York.

Coco gaat modelessen volgen aan de Teen Vogue University. Hier leert ze alles over de sixties, pied-de-poules en punkie looks. Coco loves New York en kan niet wachten om haar avontuur daar te beginnen. Maar dan komt haar vriendje Bruno vlak voor ze vertrekt met een verwarrende mededeling. Ze gaat naar New York, maar hoe lang kan ze daar blijven zonder Bruno kwijt te raken?

Van de makers van de musicals 100% COCO, Brugklas en Misfit. De eerste 100% COCO-musical werd genomineerd voor 3 Musical Awards.

10% korting afhankelijk van de locatie.

Meer informatie? Neem contact op.

De man van La Mancha

Vanaf 1 december 2023 t/m 9 juni 2024 - Diverse locaties

Een musical dat het verhaal van De man van La Mancha vertelt en zich afspeelt in een gevangenis in Sevilla van de 16e eeuw. De Inquisitie heerst genadeloos. De dichter Cervantes wordt met zijn medewerker in de kerker geworpen tussen armlastige gevangenen, die de nieuwelingen veroordelen tot het inleveren van al zijn bezittingen. Cervantes brengt, als vorm van verdediging, het verhaal van Don Quichot tot leven: een edelman die te veel ridderromans heeft gelezen en eropuit trekt, vergezeld van zijn buurman Sancho Panza, om grootse daden te verrichten.

Verschillende arrangementen mogelijk, afhankelijk van de locatie

Meer informatie? Neem contact op.

Musical De Tocht

Musical De Tocht

Vanaf 4 oktober 2023 t/m 31 januari 2024 - Leeuwarden

De Tocht vertelt het verhaal van afzien, doorzetten en de kracht van vriendschap. Vanaf oktober 2023 is deze nieuwe Nederlandse musical te zien in een speciaal gebouwd theater in Leeuwarden met een ijsvloer van maar liefst 2.000 m2. Het belooft een ervaring te worden om nooit te vergeten!

In een spectaculaire muzikale musical word je meegezogen in het indrukwekkende verhaal van vijf vroegere schaatsvrienden die elkaar in de loop der jaren door ruzie en afgunst uit het oog verloren zijn. Maar in hun jongere jaren deden ze elkaar een belofte: als De Tocht ooit nog een keer komt, dan rijden we hem samen uit. Belofte maakt schuld, zeker aangezien één van de vrienden een geheim bij zich draagt, waardoor er veel meer op het spel staat dan enkel het halen van het kruisje…

Meer informatie? Neem contact op.

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!