ONE

Met ONE presenteren de makers een vernieuwende theaterbeleving. Het publiek bevindt zich middenin het verhaal en de actie, in plaats van te kijken naar het toneel. ONE gaat op 28 november in première in Studio’s Aalsmeer (de voormalige Joop van den Ende studio’s). 

OVER ONE

ONE is in de basis een verhaal over volmaakte liefde en speelt zich af in de setting van het oude Egypte. Mira is de dochter van koning Cheops, die tevens naamgever is van de wereldberoemde piramide. Zij valt als een blok voor de charmes van Amon, een arbeider die bouwt aan de creatie van dit iconische bouwwerk. 

Het decor bestaat volledig uit bewegende delen en kan razendsnel worden aangepast tijdens de voorstelling. Dit maakt van de show een zinderende belevenis die boeit van de eerste tot de laatste minuut. Ook de acteurs spelen daarbij een grote rol. De cast bestaat naast zangers en zangeressen onder meer uit acrobaten en free runners. Zij vertonen naast, boven en voor het publiek de meest verbazingwekkende stunts. 

ONE de musical

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

Deze revolutionaire musical is te combineren met diverse arrangementen voor, tijdens en na de voorstelling. Maak de avond bijvoorbeeld compleet met een ontvangst, diner of naborrel.  

Daarnaast is het mogelijk de gehele voorstelling te bekijken vanuit jullie eigen VIP-ruimte, waar je samen met jouw gasten volledig in de watten wordt gelegd door een persoonlijke gastvrouw of -heer. De beleving begint met een glas bubbels als ontvangst. Vervolgens worden jullie van het begin tot einde voorzien van onbeperkt dranken en bittergarnituur. Ook na afloop kunnen jullie in dezelfde ruimte nagenieten met een hapje en een drankje. Lees hier verder!

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepsboeking@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!