ONE de Musical

Met ONE de Musical presenteren de makers een vernieuwende theaterbeleving. Het publiek bevindt zich middenin het verhaal en de actie, in plaats van te kijken naar het toneel. ONE de Musical is tot en met juni 2022 te zien in Studio’s Aalsmeer (de voormalige Joop van den Ende studio’s). 

OVER ONE de Musical

ONE de Musical is in de basis een verhaal over volmaakte liefde en speelt zich af in de setting van het oude Egypte. Mira is de dochter van koning Cheops, die tevens naamgever is van de wereldberoemde piramide. Zij valt als een blok voor de charmes van Amon, een arbeider die bouwt aan de creatie van dit iconische bouwwerk. 

Door de combinatie van live en de nieuwste film technieken zit je echt letterlijk in het verhaal. Waar Studio’s Aalsmeer is speciaal voor ONE de Musical omgebouwd tot het eerste LED-Box Theater ter wereld en zorgt voor een adembenemende sfeer waarin het publiek, jong en oud, wordt meegezogen. Door de geavanceerde techniek met maar liefst 450m2 aan state-of-the-art bewegende LED-panelen, het totaal vernieuwde podium met bewegende onderdelen en de sensationele stunts die professionele freerunners uitvoeren, is ONE de Musical een feest voor de zintuigen. 

ONE is meer dan een geweldige musical. ONE is ‘de ultieme lovestory’ en een ongekend visueel en muzikaal spektakel.

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

Deze revolutionaire musical is te combineren met diverse arrangementen voor, tijdens en na de voorstelling. Maak de avond bijvoorbeeld compleet met een ontvangst, diner of naborrel.  

Daarnaast is het mogelijk de gehele voorstelling te bekijken vanuit jullie eigen VIP-ruimte, waar je samen met jouw gasten volledig in de watten wordt gelegd door een persoonlijke gastvrouw of -heer. De beleving begint met een glas bubbels als ontvangst. Vervolgens worden jullie van het begin tot einde voorzien van onbeperkt dranken en bittergarnituur. Ook na afloop kunnen jullie in dezelfde ruimte nagenieten met een hapje en een drankje. Lees hier verder!

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!