OPERA GALA 2023

Tijdens dit spectaculaire Opera Gala staan de mooiste operakoren uit de muziekhistorie centraal, waaronder Nabucco, Il Trovatore, Carmen, La Traviata, Tosca en Aïda. De Nationale Opera van Timisoara vertolkt op zaterdag 25 en zondag 26 februari 2023 wereldberoemde aria’s onder leiding van dirigent Raymond Janssen. Internationaal gerenommeerde solisten zorgen samen met het koor en orkest voor een ongeëvenaard muzikaal spektakel.

OVER OPERA GALA

Aria’s uit de bekendste opera’s aller tijden komen aan bod tijdens het gala in Amsterdam. De koren zijn geschreven door onder andere Verdi, Puccini, Mascagni en George Bizet en vormen wereldwijd de hoogtepunten van elke opera. Van La Scala in Milaan tot de Metropolitan opera in New York.

Het gala in het Concertgebouw is naast een bijzondere muzikale voorstelling tegelijkertijd een ode aan de grootste en meest succesvolle Italiaanse operacomponisten uit de geschiedenis. Het concert is een feest der herkenning voor elke muziekliefhebber waarbij alle bekende operakoren worden gezongen. Zowel Carmen van Bizet, het Slavenkoor, het Zigeunerkoor als het spectaculaire Gloria all’egitto uit Aïda komen voorbij.

ARRANGEMENTEN EN EXTRA’S

Groepen ontvangen 20% korting op de reguliere ticketprijs. Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!