Pride & Prejudice de Musical

Na het boek, de film en de geroemde BBC-serie is Pride & Prejudice voor het eerst als musical te zien. Een all female cast brengt het klassieke liefdesverhaal van Jane Austen in een frisse bewerking.

Pride & Prejudice voert ons terug naar het Engeland aan het einde van de 18e eeuw. De vijf Bennet zussen worden door hun moeder opgevoed met maar één doel: het vinden van de juiste man om hun toekomst veilig te stellen. Als de rijke vrijgezel Mr. Bingley in hun omgeving komt te wonen, zijn de zussen in alle staten. Hij nodigt ze uit voor een bal. Daar ontmoet Elizabeth Bennet de zelfingenomen Mr Darcy. Ze is van hem onder de indruk, maar bepaalt dan dat zij zélf over haar toekomst wil beslissen.

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!