Shows

Een bezoek aan een geweldige show met jouw familie, vrienden relaties en/of medewerkers in één van de mooiste theaters van het land is een onvergetelijke ervaring. Beleef samen een unieke avond op een bijzondere, sfeervolle locatie. En dat kan vaak ook met een speciaal arrangement.

Eventim verzorgt de ticketverkoop voor diverse evenementen; van musical tot theater en van concert tot festival. Aanvullend zijn groepsarrangementen en vele extra’s via Eventim te boeken. De afdeling Groepen helpt je bij het regelen van jouw complete dag of avond. Klik hieronder op één van de voorstellingen/shows voor meer informatie.


Dinnershow Grandeur

Dinnershow Grandeur

Tot en met 18 maart- Studio 21 Hilversum

De grootste dinnershow van Nederland is terug in Studio 21. Een show vol prachtige kostuums, fantastische artiesten en heerlijk eten! Een avond vol glitter en glamour. Voor uw relaties, uw personeel of uw familie.

Tijdens het 4-gangen diner met bijpassend drankenarrangement verzorgd door Maison van den Boer, genieten de bezoekers van een wervelende show met het Grandeur live orkest.

Een glamoureuze all-inclusive ervaring voor jong én oud!

Korting vanaf 30 personen

Great Christmas Circus

Great Christmas Circus

Tot en met 8 januari 2023 - Beverwijk

Groter, mooier en spectaculairder dan ooit. Tijdens de kerstvakantie – van 17 december 2022 t/m 8 januari 2023 – vindt het Great Christmas Circus plaats in een theatertent in Beverwijk (terrein van De Bazaar). Spectaculaire acrobatiek, weergaloze comedy en de nieuwste speciale effecten maken van het Great Christmas Circus het ultieme uitje voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie.

Er is een speciale korting van 25% voor groepen vanaf 10 personen op Front Tribune, geldig op alle dagen.

Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Korting 25% vanaf 10 personen

Meer informatie? Neem contact op.

Holiday on Ice

Tot en met 8 januari 2023 - diverse locaties

Holiday on Ice komt naar Nederland! Met onvergetelijke shows in Groningen (8 t/m 11 december), Rotterdam (15 t/m 18 december), Den Bosch (22 t/m 26 december), Amsterdam (28 december t/m 31 december 2022) en Maastricht (5 t/m 8 januari 2023). Beleef de magie van Holiday on Ice!

Bij alle locaties zijn de mogelijkheden eindeloos. Een feestelijk ontvangst van jouw gasten voorafgaand aan de show, eventueel gecombineerd met een gezellig borrelmoment in de pauze of als afsluiting. Ontzorg jouw gezelschap door vervoer per luxe touringcar te organiseren of door vooraf alvast de parkeertickets voor hen te regelen.

Korting vanaf 10 personen & diverse arrangementen!

Wintercircus Pallasso

Wintercircus Pallasso

Vanaf 16 december - ’s-Hertogenbosch

Wintercircus Pallasso, het allerleukste en sfeervolste kerst- en winterevent van het jaar, strijkt vanaf 16 december 2022 neer voor een serie bruisende theater voorstellingen vol beleving op P2 bij het Sportiom exclusief in ’s-Hertogenbosch: The Magical Winter Edition!

Groepen vanaf 10 personen ontvangen 15% korting. In Sportiom beleef je gegarandeerd een spetterende avond met jouw gezelschap. Geïnteresseerd in een arrangement of extra’s? Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw uitje helemaal compleet te maken. Neem contact met ons op. We denken graag met je mee!

Korting vanaf 10 personen

Alain Clark in Concert ft. Father & Friends

27 mei 2023, AFAS Live - Amsterdam

Op 27 mei 2023 staat Alain Clark in AFAS Live. Dit om het 15-jarig jubileum van zijn doorbraak met zijn album ‘Live It Out’ te vieren, met daarop klassiekers als ‘Father & Friend’, ‘Blow Me Away’ en ‘This Ain’t Gonna Work’.

Dit album markeerde niet alleen de start van zijn carrière, ook is zijn single ‘Father & Friend’ tot op de dag van vandaag één van zijn grootste hits. Al 15 jaar zingt hij deze samen met zijn vader. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat zijn vader als eerste gastartiest bij het concert ‘Alain Clark in Concert ft. Father & Friends’ wordt aangekondigd.

Korting vanaf 10 personen & diverse arrangementen.

Meer informatie? Neem contact op.

Holland Zingt Hazes

Holland Zingt Hazes

Maart 2023, Ziggo Dome - Amsterdam

Al 10 jaar een ode aan het leven van André Hazes! Holland Zingt Hazes keert ook in 2023 terug in de Ziggo Dome in Amsterdam op vrijdag 10, zaterdag 11 maart & zaterdag 18 maart 2023.

Voor shows in de Ziggo Dome werken we samen met een uniek restaurant op loopafstand van de evenementenlocatie. Voorafgaand aan jullie avondje uit genieten jullie van een heerlijk diner of een uitgebreide borrel met smakelijke hapjes.

Dit jaar met onder anderen: André Hazes, Gerard Joling, Waylon, Samanta Steenwijk, Tabitha, Jamai en Jeroen van der Boom.

Korting vanaf 40 personen, Golden Circle of VIP deck, borrel of diner vooraf.

Fred & Friends

Fred & Friends

September 2023, Ahoy - Rotterdam

Fred & Friends wordt een heerlijke, hysterische en hilarische avond vol met te gekke live optredens, dans, spektakel, toeters en bellen. Iedereen die Fred een beetje kent, weet dat hij van een goed feestje houdt. Het wordt een rariteitenkabinet ten top met natuurlijk een paar verrassingen.

In Rotterdam Ahoy beleef je door de vele mogelijkheden gegarandeerd een spetterende avond met jouw gezelschap. Rotterdam Ahoy biedt diverse arrangementen. Groepen vanaf 25 personen krijgen een korting van 10 % op de reguliere prijzen.

Korting vanaf 25 personen & diverse arrangementen

The Rotterdam Drag Show

Schiecentrale - Rotterdam

The Rotterdam Drag Show is terug, met een geheel nieuwe show genaamd Chéri Chéri! De prachtige queens Envy Peru, Vanessa van Cartier, Skyla Versai, Janey Jacké zijn er dit jaar weer bij en zorgen samen met de nieuwe aanwinsten Tabitha & My Little Puny voor de avond je leven. Nu te zien in de Schiecentrale in Rotterdam.

Groepen vanaf 10 personen ontvangen 10% korting per ticket.

Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Korting vanaf 10 personen

Dinnershow Bigband Julie Huard

26 november 2022, Kasteel de Wittenburg - Wassenaar

Op zaterdag 26 november 2022 kun je genieten van Julie Huard op de unieke locatie Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Julie Huard neemt je mee op reis naar een Parijse nachtclub.

Hoffelijke service, een klassieke keuken en een stijlvolle ambiance typeren Kasteel de Wittenburg. Er zijn tijdens deze bijzondere avond verschillende arrangementen mogelijk. Denk aan een tafel vooraan het podium, onbeperkt champagne, culinair 4-gangendiner, drankenarrangement, gratis parkeren en garderobe.

Daarnaast ontvangen groepen vanaf 20 personen 10% korting op de totale prijs. Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Korting vanaf 20 personen & diverse arrangementen

cavalluna

CAVALLUNA – Secret of Eternity

10 & 11 juni 2023 - Rotterdam Ahoy

Na CAVALLUNA – World of Fantasy en CAVALLUNA – Legend of the Desert volgt nu de nieuwe show, CAVALLUNA- Secret of Eternity. Op 10 & 11 juni 2023 is de spectaculaire voorstelling te zien in de Rotterdam Ahoy.

In de voorstelling CAVALLUNA- Secret of Eternity mag het publiek zich weer mag verheugen op beeldschone paarden, eersteklas paardrijkunst, imposante scènes uit de show en muziek vol gevoel – verpakt in een fantastisch verhaal.

In Rotterdam Ahoy beleef je door de vele mogelijkheden gegarandeerd een spetterende avond met jouw gezelschap. Rotterdam Ahoy biedt diverse arrangementen. Groepen vanaf 25 personen krijgen een korting van 10 % op de reguliere prijzen.

Korting vanaf 25 personen

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!