Sterren aan zee concerten

Een bezoek aan een concert met uw familie, relaties en/of medewerkers is altijd een leuke ervaring. Beleef een feestelijke en unieke avond in het mooie en sfeervolle AFAS Circustheater Scheveningen.

Eventim verzorgt de ticketverkoop voor verschillende Sterren aan zee concerten zoals; Frans Bauer en Sieneke, Ruth Jaccot, Adele Project en The Very Best of Elvis Presley. Van ieder verkochte toegangskaart gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

Indien u met 10 of meer personen een concert wilt bezoeken bieden wij de mogelijkheid aan dit te boeken met of zonder arrangement. De afdeling Groepen helpt u graag bij het regelen van een complete belevenis.

Nu korting tot wel 50% op alle Sterren aan zee concerten!

’n Kerstavond met Frans Bauer & Sieneke

‘n Avond ‘rond kerst’ met jou, en Frans & Sieneke is een groots concert rond kerst en worden begeleid door de bekende Holland Showband. Naast de prachtige nieuwe duetten laten beide toppers ook solo van zich horen. Zullen we De Regenboog misschien nog horen of kerstliedjes……

Voor de bijzondere gelegenheid heeft Frans de samenwerking met producer Emile Hartkamp hernieuwd en werden 8 fonkelnieuwe duetten opgenomen. Hartkamp was namelijk ook de schrijver van de megahit De Regenboog wat Frans met Marianne zong en scoorde de grootste Nederlandstalige nummer 1 hit aller tijden, wat daarna nooit meer is overtroffen. Maar het gaat al hard diezelfde kant op. Want het splinternieuwe nummer Vaya Con Dios van Frans en Sieneke is mega trending op YouTube. In enkele dagen tijd is het al meer dan 400.000 keer bekeken. Zoveel mensen hebben gekeken, dat gaat nergens meer over, aldus Frans.

Het concert vindt plaats op 11 december 2023.

The Very Best of Elvis, na 50 jaar opnieuw de Aloha Show

Voor 1 dag zal het theater omgetoverd worden tot ELVIS THEATER met o.a. Caddilacs rond het theater en in het theater verschillende unieke Jukeboxen en buiten aan het theater zal een mega groot LED scherm hangen waar levende beelden van Elvis te zien zijn wat het tot een ultieme Elvis belevenis zal maken.

“The Very Best Of Elvis met The Aloha from Hawaii show” is een unieke show in Europa waarin de Nederlandse zanger Kees Versluys dankzij zijn unieke stem en samen met zijn 20 koppig Elvis in Memory Orchestra, de sound van Elvis echt heel dichtbij laat komen. Dit orkest is het enige professionele orkest in Europa die alle muziek van Elvis Presley vrijwel exact als toen uitvoert en daarom ook klinkt als destijds de TCB Band van Elvis Presley.

Het concert vindt plaats op 8 januari 2024.

Ruth Jacott haar grote concert live met Band

Ruth Jacott behoeft geen introductie. Ze is één van de grootste en meest geliefde zangeressen van ons land en is sinds jaar en dag niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie.

Hits als Leun Op Mij, Hartslag en Blijf Bij Mij volgden na haar doorbraak met Vrede tijdens het Eurovisie Songfestival in 1993. Behalve gewaardeerd zangeres ontpopte Ruth zich ook tot het ware theater icoon dat ze nu is.

Na vele theatertours met eigen repertoire, latin repertoire en odes aan haar muzikale heldinnen uit de soul en jazz, is Ruth Jacott verheugd om opnieuw het grote podium van het AFAS Circustheater te betreden en ook nog eens voor een doel dat haar na aan het hart ligt, namelijk KWF Kankerbestrijding.

Het concert vindt plaats op 5 februari 2024.

Adele Project – The Las Vegas Wereldshow

Alle legendarische liedjes van de Britse wereldster Adele, zoals ‘Hello’, ‘When We Where Young’ en ‘Rolling In The Deep’ worden in een 2 uur durend concert gezongen en zullen vele harten weer veroveren. Het is dan ook niet gek dat Adele haar wereldtournee binnen enkele minuten was uitverkocht.

De ´Nederlandse Adele´, Jolanda Knecht, is niet alleen dé Adele ´look-a-like´, haar stem is nagenoeg een kopie van Adele’s stem én ze heeft ook nog eens dezelfde ontwapende humor. Een show met een duidelijk rode draad, ontroerende anekdotes, een flinke dosis zelfspot en natuurlijk de adembenemende muziek van Adele. De internationale pers is dan ook laaiend en lovend. Ze heeft bijna de stem als de echte wereldster: A D E L E !

Het concert vindt plaats op 1 april 2024.

De Bevers Dichtbij!

105e Sterren aan Zee concert
Feestelijk slotconcert De Bevers Dichtbij in Scheveningen!

Van succesvolle real-life soap naar het theater. Op het succes van De Bevers staat geen maat maar het leuke is dat John de Bever en Kees er zelf erg nuchter in blijven. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg is hun levensmotto. Dit gevoel nemen ze dan ook mee in hun theatertournee in het voorjaar van 2024.

Natuurlijk staat de voorstelling ook bol van muziek en zal John samen onder begeleiding van DE BEVERS BAND bestaande uit 10 professionele top muzikanten en 2 speciale gasten: Marlane én ? een prachtige mix van mooie levensliedjes en feest repertoire ten gehore gaan brengen.

Van een ode aan zijn eigen grote helden, tot aan zijn eigen hits ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’, ‘Wanneer, Wanneer, Wanneer’, ‘Ik Ga Leven’ en ‘Het is moeilijk bescheiden te blijven’… Het komt allemaal voorbij tijdens dit grote meezingfeest!

Één van de 2 grote slotconcerten van De Bevers Dichtbij is op 2e Paasdag, maandag 1 april aanstaande om 20.30 uur in één van de mooiste theaters van Nederland, het AFAS CIRCUSTHEATER SCHEVENINGEN. In dezelfde prachtige theaterzaal waar ook de musical Disney’s Aida speelt.

Van ieder verkochte toegangskaart gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding

Het concert vindt plaats op 1 april 2024.

De Bevers Dichtbij!

Arrangementen

Voor deze concerten hebben wij verschillende arrangementen. Denk hierbij aan een warm ontvangst, een hapje en drankje in de pauze, een heerlijk diner of een afsluitende nazit. Ook een combinatie is mogelijk.

Meer informatie over de arrangementen?
Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!