The Magical Music of Harry Potter – Live in Concert

Unieke film- en muziekervaring: De magische muziek van Harry Potter – Live in concert met een Weasley-broer. Op 26 september 2022 te zien in Utrecht, 27 september 2022 in Scheveningen, 29 september 2022 in Arnhem en op 5 februari 2023 in Rotterdam.

OVER The Magical Music of Harry Potter

De beste muziek van alle Harry Potter-films en de musical met het London Symphonic & Philharmonic Film Orchestra. De Harry Potter-films zijn een van de meest succesvolle films in de geschiedenis van de cinema. De bekroonde filmmuziek komt nu voor het eerst als unieke concertavond met een Weasley-broer naar Europa.

Originele acteurs, magie, stersolisten, een koor en symfonieorkest brengen de magische muziek van Harry Potter tot leven! Bezoekers zullen de belangrijkste muzikale momenten van Harry Potter beleven. Op het programma staan de filmsoundtracks van viervoudig Oscarwinnaar John Williams, Patrick Doyle, Nicolas Hooper en Oscarwinnaar Alexander Desplat, evenals de beste muziek van “Harry Potter and the Cursed Child”, dat in Londen vele prijzen heeft gewonnen. en New York, terwijl het een van de meest succesvolle recente toneelstukken is.

Arrangementen

Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar in de diverse theaters in Utrecht, Scheveningen, Arnhem en Rotterdam. Neem contact op met de afdeling Groepen en vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de arrangementen? Bel 088 – 011 2661 of mail: groepen@eventim.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE EVENTIM GROEPEN NIEUWSBRIEF

Of je nou tickets zoekt voor een bedrijfsuitje of voor een vriendengroep: met de nieuwsbrief van Eventim ben je altijd op de hoogte van het groepsaanbod. Eén keer per kwartaal sturen we je een overzicht van de beste events, musicals, concerten, shows en veel meer. Met de Eventim Groepen Nieuwsbrief mis je nooit iets!